- Konu Sahibi sokoprenses
-
bence de ikisi yan yana yakışmıyor. tekini seçip koy.En iyisi iki kağıda yaz isimleri eşin yada sen kura çekin ve çıkan isime razı olun.Nasibi oymuş diyin.kaydirigubbakcemile5tüm hamişler ve hamiş olmayanlar merhaba kuzuma ısım buldum cok kararsızım ıkısınden de vazgecemıyorum ıkı ısım mı koysam?LİNA-ARMİNA sızce nasıl doguma 2 hafta kaldı yorumlarınızı beklıyorum lutfeeeeennkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile5tüm hamişler ve hamiş olmayanlar merhaba kuzuma ısım buldum cok kararsızım ıkısınden de vazgecemıyorum ıkı ısım mı koysam?LİNA-ARMİNA sızce nasıl doguma 2 hafta kaldı yorumlarınızı beklıyorum lutfeeeeennkaydirigubbakcemile
ozur dıleyerek yazıyorum.ıkısıde kulaga garıp gelıyor bence armina ılerde armonı falan dıye dalga gecer cocuklar,lına yabancı gıbı.benımde oglum olacak ılk cocugum kardesının adının DENİZ olmasını ıstıyor,benımlede DENİZANASI dıye dalga gecıyor.:1hug:
sırnaşık şey hehhheee Yüzümü güldürdünüz valla gecenin şu saatinde.yalnız tebrik etmek isterim gerçekten oğlunuzun çok kıvrak bir zekası var.Allah nazarlardan korusun inşllhhhh
bu arada bence lina daha güzel...diğerinden çok daha güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?