Kızlar prof doktora gidiyorum neler sormalıyım

babyphtographer

fotoğraf aşığı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
146
67
28
35
Kızlar merhaba. 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz adetlerim düzenli hormonlarımdada sıkıntı yok ama kafama taktığım için eşimle birlikte bu cumartesi nişantaşında profosör bi doktordan randevu aldık. Tüp bebek ve infrrnte profosörü. Sorularımı not alıp sormayı düşünüyorum da çok detaya girsemmi ya da neler sorsam bilemedim

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30'lu yaşlara kadar bir sene denememizi söylüyor doktorlar. eğer 35!li yaşlardaysan 6 ay bu süre. ondan önce müdahala yapılmaması en mantıklısı sanırım. benim doktorum öyle söylemişti.

Off aynen öyle söyledi doktorda. Hormon ve genel muayne ve eşimin sperm sayısına bakıldı. Hepsi normal bir sorun yok. 25 yaşındayım 1 sene olmadan gelme dedi

Off aynen öyle söyledi doktorda. Hormon ve genel muayne ve eşimin sperm sayısına bakıldı. Hepsi normal bir sorun yok. 25 yaşındayım 1 sene olmadan gelme dedi
Canimm çok şükür bir skinti yokmuş en azından onu öğrenmiş oldun. Ümitsizliğe kapilip strese sokma kendini. Rabbim en kısa zaman da sana da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…