Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 haftalik hamileyim. Bu kadar sorun yapma bence kullan ne olacakki. Progestan kullaniyorum calistigim icin fazla yatip erimesini bekleyemeden ise gidiyorum onun icin gunluk ped kullaniyorum acaip akinti oluyokızlar 5 haftalık hamileyim.2 gün önce kahverengi akıntım oldu.doktor yerleşme kanaması olduğunu söyledi.progestan fitil verdi.ilaç çamaşırıma geçiyor.sürekli çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum.kotex pamuklu günlük ped kullansam zararı olur mu?hamilelikte günlük ped kullanan arkadaşlar var mı?![]()
Enfeksiyon mantar yapıor die duymuştum bnde endişelendim birazCanım bende progestan kullanıyorum ,mecburen günlük ped takıyorum ama sık değiştiriyorum
Ben akıntıyı hapsettiği için mantar yapıyor die duymuştumda o yüzden size danışıyım dedimBende 5 haftalik hamileyim. Bu kadar sorun yapma bence kullan ne olacakki. Progestan kullaniyorum calistigim icin fazla yatip erimesini bekleyemeden ise gidiyorum onun icin gunluk ped kullaniyorum acaip akinti oluyo
Önemli olan sık değistirmek canim. Ona kalirsa ic camasirimizda bi sure sonra mantar yaparBen akıntıyı hapsettiği için mantar yapıyor die duymuştumda o yüzden size danışıyım dedim
Önemli olan sık değistirmek canim. Ona kalirsa ic camasirimizda bi sure sonra mantar yapar
aynen bende öyle düşünüyorum.doktoruma sordum şimdi kullanabilirsin 2 saatte bir değiştir dedi.ped kullanmasam da 1-2 saat aralıkla değiştiriyorum zaten iç çamaşırımı. ped kullanırım hiç olmazsa at yenisini koy daha pratik.Önemli olan sık değistirmek canim. Ona kalirsa ic camasirimizda bi sure sonra mantar yapar
hangi markayı kullanıyor sunuz?arkadaşım bana kotexi önermiştiCanım bende progestan kullanıyorum ,mecburen günlük ped takıyorum ama sık değiştiriyorum
Kotex kullanıyorum ,akşamları ped koymuyorum ,pamuklu bez koyuyorum ,enfeksiyon olmamak için iç çamaşırlarımı ilk önce elimde yıkıyorum sonra makineye atıyorum,kuruyunca ütülüyorum,bide bol ılık su iç ,hangi markayı kullanıyor sunuz?arkadaşım bana kotexi önermişti
Bak ben mesela ilk gebeligimde pamuklu ic camasirina aliskin degildim. Lazer kesim dikissiz camasir giyerdim. Onuda gunluk pes haliyle tutmuyor. Pecete koyardim hep. Simdide olmadigi zaman rulolar varya duruma gore bir kat iki kat yapar koyarim onu ister istemez her lavaboda degismek zorunda kaliyorsun. İnce koyma ama hemen ufaliyoaynen bende öyle düşünüyorum.doktoruma sordum şimdi kullanabilirsin 2 saatte bir değiştir dedi.ped kullanmasam da 1-2 saat aralıkla değiştiriyorum zaten iç çamaşırımı. ped kullanırım hiç olmazsa at yenisini koy daha pratik.
Tamam cnm çok sağolKotex kullanıyorum ,akşamları ped koymuyorum ,pamuklu bez koyuyorum ,enfeksiyon olmamak için iç çamaşırlarımı ilk önce elimde yıkıyorum sonra makineye atıyorum,kuruyunca ütülüyorum,bide bol ılık su iç ,
Bak ben mesela ilk gebeligimde pamuklu ic camasirina aliskin degildim. Lazer kesim dikissiz camasir giyerdim. Onuda gunluk pes haliyle tutmuyor. Pecete koyardim hep. Simdide olmadigi zaman rulolar varya duruma gore bir kat iki kat yapar koyarim onu ister istemez her lavaboda degismek zorunda kaliyorsun. İnce koyma ama hemen ufaliyo
[/QUOTE
Tamm cnm![]()