Kızlar progesteron ıgnesınden dolayı ıkıncı cızgı sılık cıkarmı?

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
MERHABA ARKADASLAR SABAHTAN BELLI KAFAM COK KARISIK SABAH YAPTIGIM IDRAR TESTINDE IKINCI CIZGI SILIKTE OLSA VAR BEN PROGESTERON IGNESINDENDIR DIYE SEVINMEDIM BILE AMA OKUDUKLARIMA GORE POZITIF OLUYOR BEN SABAH 2 AKSAM 2 VURULUYORUM PROGESTERON IGNESINI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM HEPINIZE SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM bilmiyorumkismile

MERHABA ARKADASLAR SABAHTAN BELLI KAFAM COK KARISIK SABAH YAPTIGIM IDRAR TESTINDE IKINCI CIZGI SILIKTE OLSA VAR BEN PROGESTERON IGNESINDENDIR DIYE SEVINMEDIM BILE AMA OKUDUKLARIMA GORE POZITIF OLUYOR BEN SABAH 2 AKSAM 2 VURULUYORUM PROGESTERON IGNESINI CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM HEPINIZE SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM bilmiyorumkismile

bende o iğneyi vuruluyorum bugün 5 .günüm test yaptım ama çıkmadı bişey bence hamilesin senin kaçıncı günün

hah bak iğneden olsaydı benimkide ikinci çizgi çıkardı tebrik ederim sana kaç tane transfer edildi

canım benim hemşirem iğneler idrar testinde yanlış zonuç verir önceden yapmayın demişti..ama bence bekleyelim kafamız karışmasın diye öyle diyorlar ve bence sen hamilesin allahın izniyle yarın bi test yaptırsan kaymak ya nası durcaksın 2-3 gün daha test yapta bizede haber ver hem ben israr testinde ikinci çizgi çıkınca hamile olmayan hiç duymadım...:teytey::teytey: oohhhh hadi hayırlısı ya inşallah canım inşallah hamilesin bak gör

eger ikinci cizgi hemen ciktiysa hamilesindir
yinede emin olmak icin bir kan testi yaptir
insallah hayirlisiyla bu kez melegin senledir kaymaklim

kaymaklım progesteron iğnesi idrar testini etkilemez canım, sadece yumurta çatlatması için verdikleri iğneler idrar testini etkiliyor çünkü onlar hamile kadın idrarından yapılan iğneler, sevinebilrisin canım bebişin tutunmuş, hayırlı olsun :)

merhaba canım iğneden olduğunu sanmıyorum bende 200 mg olmak kaydıyla günde üç defa kapsül alıyordum vajinadan ve aynen senin gibi 9gün idrarda baktım ikinci silik çıktı. sende hamilesin inşallah. yanlız bence yarın kanda baktırma çünkü değerin düşük çıkar doktorun 12.gün tekrar ister stres bitmez yani. gününde kana baktırmanı tavsiye ederim. ben 11.gün baktırdım 63 çıktı doktoru 13.gün tekrarlattı 157 çıktı. ama erken yaptığım için kendime kızdım o iki gün geçmek bilmedi. sen hamilesin canım kan testi için gününü bekle tebirkleer

kaymaklım böyle test yapanların bi çogu hamiş hadi hayırlı olsun inşşşş canım o igne etkilemiyo sadece çatlatma ignesi etkiliyor

progesteron iğnesi yalancı pozitif sonuç vermez.eğer kasttetiğin çatlatma iğnesi olsaydı ilk bir hafta için bu çatlatma iğnesi etkisi diyebilirdik..
Ama hamilesin,tebrikler :)

Tebrıkler kaymaklım bende bu sabah test yaptım bendede 2. Çızgı sılık Çıktı .ama hala endıŞelıyım hadı hayırlısı perŞembe test gÜnÜm ....

Back
X