Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben yaptırdım ilaçlar etki etmedi ama prp etki ettiGeçen ay transferim rahim inceliğinden dolayı iptal edildi bu ay adet ile birlikte estrofeme başladım doktorum yarın rahiç içi prp yapalım kalınlaşması için dedi yaptıran var mı faydasını gören var mı ve acılı bir işlem midir ?
CANIM NE DURUMDASIN ACABA BU AY TRANSFER OLACAK MISIN?Geçen ay transferim rahim inceliğinden dolayı iptal edildi bu ay adet ile birlikte estrofeme başladım doktorum yarın rahiç içi prp yapalım kalınlaşması için dedi yaptıran var mı faydasını gören var mı ve acılı bir işlem midir ?
Evet pazartesi günü Allahım izni ile transferim var rahim kalınlaşması geçen aya göre daha iyiCANIM NE DURUMDASIN ACABA BU AY TRANSFER OLACAK MISIN?
ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM DE PAZARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM VAR:) ÇOK HEYECANLIYIM. RAHİM KALINLIĞI KAÇ SENİN VE HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUNEvet pazartesi günü Allahım izni ile transferim var rahim kalınlaşması geçen aya göre daha iyi![]()
İkimizde aynı gün olacağız transferÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM DE PAZARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM VAR:) ÇOK HEYECANLIYIM. RAHİM KALINLIĞI KAÇ SENİN VE HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUN
Canım en son 9 mm dedi doktor aynı ilaçları kullanıyorum bende yarın 2.30 da transferİkimizde aynı gün olacağız transferen son 7.4 mm idi şuan ben çok ilaç kullanıyorum ya Progestan iğne ve fitil estrofem monodoks
3 gün prednol
transfer günün den sonrada oksapar sen ne durumdasın senin kaç mm idi sen hangi ilaçları kullanıyorsun cnm
Kalınlaşma için prp yapılmaz . Yumurta kalitesi için yapılır . Kalınlaşması için hap verilirGeçen ay transferim rahim inceliğinden dolayı iptal edildi bu ay adet ile birlikte estrofeme başladım doktorum yarın rahiç içi prp yapalım kalınlaşması için dedi yaptıran var mı faydasını gören var mı ve acılı bir işlem midir ?
Benim de öğleden sonra haberleşelim mesajlaşalım mutlakaCanım en son 9 mm dedi doktor aynı ilaçları kullanıyorum bende yarın 2.30 da transfer
Hayır kalınlık için de yapılıyor ben iki kere oldum yumurtalarım toplandı donduruldu transfer hazırlığı için rahim kalınlığı için oldumKalınlaşma için prp yapılmaz . Yumurta kalitesi için yapılır . Kalınlaşması için hap verilir
İlaçla kalınlaşmamışmıydı ? Çünkü pahalı işlem kalınlık için yapılması değişik geldi . He ilaçla kalınlaşmıyorsa tabiki olabilirHayır kalınlık için de yapılıyor ben iki kere oldum yumurtalarım toplandı donduruldu transfer hazırlığı için rahim kalınlığı için oldum
Prp ile kaçtan kaça yükseldi? Tuttu mu embriyonuz?Merhaba ben yaptırdım ilaçlar etki etmedi ama prp etki etti
Prp de yapılıyor rahim içine okuyabilirsiniz. Ve neugepen iğnesi de kalınlaştırma tedavisi.Kalınlaşma için prp yapılmaz . Yumurta kalitesi için yapılır . Kalınlaşması için hap verilir
Sizde nasıl bir etki oldu?Hayır kalınlık için de yapılıyor ben iki kere oldum yumurtalarım toplandı donduruldu transfer hazırlığı için rahim kalınlığı için oldum
En son 4-5 mm iken ilk prp mi oldum 6.7 oldu ölçüldü o gün bir daha oldum bir daha da transfer olasıya kadar olmadım ölçülmedi ama en aşağı 9-10 olmuştur transferim tuttu şuanlık bir sıkıntım yok pazartesi hastaneye gideceğim inşPrp ile kaçtan kaça yükseldi? Tuttu mu embriyonuz?
Rahim içine yapılıyor prp ama kalışma için değil . Neupegende oldum o da rahim aşısıPrp de yapılıyor rahim içine okuyabilirsiniz. Ve neugepen iğnesi de kalınlaştırma tedavisi.
Rahim içine yapılıyor prp ama kalışma için değil . Neupegende oldum o da rahim aşısı
Tedavi yöntemlerinde geçiyor bakabilirsiniz.
Merhaba prp işlemini nerde yaptırdınız ve ücreti nedir acaba?En son 4-5 mm iken ilk prp mi oldum 6.7 oldu ölçüldü o gün bir daha oldum bir daha da transfer olasıya kadar olmadım ölçülmedi ama en aşağı 9-10 olmuştur transferim tuttu şuanlık bir sıkıntım yok pazartesi hastaneye gideceğim inş