Kızlar rahim için ilaçlı emar çektiren varmı ne işe yariyor

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Lütfen cevaplayın nasıl oluyor diye rahim filmiyle farkı ne İnternet den baktım doğru dürüst bir şey yazmıyor rahim emarli ilaç yazıyorum rahim filmi cikiyor

Lütfen cevaplayın nasıl oluyor diye rahim filmiyle farkı ne İnternet den baktım doğru dürüst bir şey yazmıyor rahim emarli ilaç yazıyorum rahim filmi cikiyor
Evet ben çektirdim damaryolundan ilaç veriliyor filmden önce sonra mr makinesine giriyorsunuz yaklaşık yarım saat 40 dakika sürüyor

Evet ben çektirdim damaryolundan ilaç veriliyor filmden önce sonra mr makinesine giriyorsunuz yaklaşık yarım saat 40 dakika sürüyor
Tüplerin tıkanık olduğunu yada rahim yapışıklık olduğu gorunurmu bı hastane benden rahim filmi istedi bir hastade ilaçlı emar ikisinede gideyimmi bilemedim

Tüplerin tıkanık olduğunu yada rahim yapışıklık olduğu gorunurmu bı hastane benden rahim filmi istedi bir hastade ilaçlı emar ikisinede gideyimmi bilemedim
Ben önce rahim filmi çekildim kesin tanı içinde mr istedi doktorum

Anladım teşekkür ederim rahim filmi peki adetlimi cekiliyor
Şimdi doktor sanki adetliyken gel dedi de kafam karıştı adetliyken gel altdan muayene olursun dedi sonra rahim filmide isteyeim yine adetliyken diye söyledi diye hatırlıyorum ama randevuyu verilirken MHRS de yaziyorki adet bitikkden 4 gün içerisinde çekilir cinsel ilişki olmasın bundort gün içinde de

Canım adetin ikinci günü çağırıyorlar alttan muayene ve hormon testi istiyorlar ama dilmler adetaizken gün veriyor

Canım adetin ikinci günü çağırıyorlar alttan muayene ve hormon testi istiyorlar ama dilmler adetaizken gün veriyor
Üçüncü gününe denk geliyor randevum bir şey olurmu acaba çünkü ikinci gün olan randevusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…