- 5 Şubat 2025
- 30
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi merveapaydin
-
Test galiba awoxKızlar selamm reglim 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım days doctors marka. Silik çizgi çıktı. Regli olcakmışım gibi karnım ve göğüslerim ağrımaya başladı regli günümde. Foto eklicem fotoda çok belli olmuyor ama çıplak gözle belli oluyor ikinci cizgi bakar mısınız bu durumu yaşayan oldu mu
Şu an gördüm pardon bu marka bana hata verdi ama inşallah sizin ki doğrudurKızlar selamm reglim 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım days doctors marka. Silik çizgi çıktı. Regli olcakmışım gibi karnım ve göğüslerim ağrımaya başladı regli günümde. Foto eklicem fotoda çok belli olmuyor ama çıplak gözle belli oluyor ikinci cizgi bakar mısınız bu durumu yaşayan oldu mu
Off inşallah yaa..Şu an gördüm pardon bu marka bana hata verdi ama inşallah sizin ki doğrudur
Kaç dk içinde çıkmıştıKan testi verdim negatif çıktı. Days doctors markası yalancı pozitif veriyormuş demekki
Yalvarırım artık days doctor almayın kimse almasın duyan duymayana söylesinKızlar selamm reglim 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım days doctors marka. Silik çizgi çıktı. Regli olcakmışım gibi karnım ve göğüslerim ağrımaya başladı regli günümde. Foto eklicem fotoda çok belli olmuyor ama çıplak gözle belli oluyor ikinci cizgi bakar mısınız bu durumu yaşayan oldu mu
5-10 dk içindeKaç dk içinde çıkmıştı
Ya yapma ya yatacak yerleri yok yemin ediyorum insanları kandırıyorlar duygularıyla oynuyorlarKan testi verdim negatif çıktı. Days doctors markası yalancı pozitif veriyormuş demekki
Kaç dk içinde çıkmıştı
keşke bilseydimYalvarırım artık days doctor almayın kimse almasın duyan duymayana söylesinhamile olsan dahi güvenemiyorsun ki çünkü hamile olmadığın zaman da bu şekilde çıkarıyor yani bu testi yapmanın anlamı yok boş yere para vermeyin..
Önümüzdeki ay tüp bebek transferi olucam.. hayırlısı bakalımYa yapma ya yatacak yerleri yok yemin ediyorum insanları kandırıyorlar duygularıyla oynuyorlar
Allah utandırmasın inşallah yüzünü güldürsün hepkeşke bilseydim
Önümüzdeki ay tüp bebek transferi olucam.. hayırlısı bakalım
Kaç dk içinde çıkmıştı
keşke bilseydimYalvarırım artık days doctor almayın kimse almasın duyan duymayana söylesinhamile olsan dahi güvenemiyorsun ki çünkü hamile olmadığın zaman da bu şekilde çıkarıyor yani bu testi yapmanın anlamı yok boş yere para vermeyin..
Önümüzdeki ay tüp bebek transferi olucam.. hayırlısıylaYa yapma ya yatacak yerleri yok yemin ediyorum insanları kandırıyorlar duygularıyla oynuyorlar
seninde senindeeeAllah utandırmasın inşallah yüzünü güldürsün hep
Amin canım benimmmkeşke bilseydim
Önümüzdeki ay tüp bebek transferi olucam.. hayırlısıyla
seninde senindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?