Kızlar reglime daha 10 gün var ama dayanamadım test yaptım çok silik bir çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım? Çok merak ediyorum gebe olup olmadığımı

betul57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
120
55
48
30
Kızlar reglime daha 10 gün var ama hem. Yumurtlama döneminden önce hemde tam gününde ilişki yaşadık. Test yaptım çok çok silik bir çizgi var ne yapmalıyım

Eklentiler

• D6785672-D120-4BFB-8934-6B5EAB0579F9.webp
    D6785672-D120-4BFB-8934-6B5EAB0579F9.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 382
Var gibi canım ama 10 gün sonra bir daha yap bence yada çok merak ediyorsan iki üç gün sonra kan testi ver ❤️🙏🏼 İnşallah vardır

Hayır canım vurulmadım

bu kadar erken çıkması imkansız daha adete 10 var diyorsun
demek erken yumurtlamış olabilirsin adetten hemen sonra ,

farklı markalarla bir kaç gün üst üste sabahları test yap koyulaşmasını takip et

ama bu sonuca göre hamıle duruyorsun hayırlı olsun :KK9:

bu kadar erken çıkması imkansız daha adete 10 var diyorsun
demek erken yumurtlamış olabilirsin adetten hemen sonra ,

farklı markalarla bir kaç gün üst üste sabahları test yap koyulaşmasını takip et

ama bu sonuca göre hamıle duruyorsun hayırlı olsun :KK9:
Bana da çok erken geldi ama kasıklarımda çok ağrım vardı doktora gitmiştim ihtimalin var demişti. Ondan dayanamadım erken yaptım testi. İnşallah öyledir🥰

10 gun varsa adete demekki 4 gun once yumurtlama oldu, yumurtlamadan 4 gun sonra gebelik ogrenilmesi imkansiz en az 1 hafta gecmesi lazim diye biliyorum.

Bana da çok erken geldi ama kasıklarımda çok ağrım vardı doktora gitmiştim ihtimalin var demişti. Ondan dayanamadım erken yaptım testi. İnşallah öyledir🥰

sabırlı ol allahın izniyle varsa zaten hamılesindir değilmi

o yüzden gününü üzerinden en erken 2 hafta daha geçmsi lazım yani
önünde daha 4 haftan var , günlük testlerini yap koyulaşmasını takip et ,

Kızlar reglime daha 10 gün var ama hem. Yumurtlama döneminden önce hemde tam gününde ilişki yaşadık. Test yaptım çok çok silik bir çizgi var ne yapmalıyım
regl biter bitmez hamile kalmış olabilirsiniz 🥰 hayırlı olsun

sabırlı ol allahın izniyle varsa zaten hamılesindir değilmi

o yüzden gününü üzerinden en erken 2 hafta daha geçmsi lazım yani
önünde daha 4 haftan var , günlük testlerini yap koyulaşmasını takip et ,
Beklemek ne zormuş🥰
Var gibi cnm gidip kan verebilirsen daha net olur
biraz daha beklesem mi yoksa gidip versem mi

Back
X