- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
- Konu Sahibi gurbetkusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben konya da revizyon olmayı düşünen kişiyim. Evet sertlik var sağ tarafta orası düzeltilecek ama ortadaki eğrilik moralimi bozuyor hem ince hem eğri duruyor üstelik çok sertCanım şişlik geliyormu eline yamuk olan tarafta cunku benimde ole ama sertlik var o kısımda
48gün oldu sah tarafım maalesef kemik çıkıntısı doktor lokalle düzeltme yapacağını söyledi ama sırt kemer kısmındaki eğrilik de sert şişlik inince böyle oldu düzelir inşaallah resmen psikolojim bozuldu herkes burnun çok kötü olmuş diyorBenim de öyle yamuk oldu ameliyat tan sonra tekrar ameliyat oldum kaç gün oldu ameliyat olalı ?
Burnun şiş gözüküyor yanları filan şiş ödem den de kaynaklı ola bilir.
Özel de mı oldun devlet hastanesinde mı?48gün oldu sah tarafım maalesef kemik çıkıntısı doktor lokalle düzeltme yapacağını söyledi ama sırt kemer kısmındaki eğrilik de sert şişlik inince böyle oldu düzelir inşaallah resmen psikolojim bozuldu herkes burnun çok kötü olmuş diyor
Özelde oldum canımÖzel de mı oldun devlet hastanesinde mı?
İnşallah canım güzel yorumun için teşekkür ederim benim takıntım orta kısımdaki yamukluk orası da düzelir mi?İlk zmanlar herkes brnuna kötü dcek. Cnkü bnm ilk 4 ay hc kmse brnumu bgenmedi . Smdi 6. Ayımdayım oldukça kçüldü. O kocaman şiş brun gtti. Bnm ilk aylar brnum yamuk druyodu. Delikleri bile esit dgldi. Sag trafm askıda gbi druyodu brnumun. Ama snradan bunlar düzeldi. İnş snnde düzelir
Peki bunun için yeniden ameliyat mı olmalıyım yoksa lokal anestezi ile düzeltme yapılır mı? Bilginiz var mıgeçmez...
Muhtemelen revizyon ameliyayi yapilir.ama en net bilgiti doktorunuz verecektir.Peki bunun için yeniden ameliyat mı olmalıyım yoksa lokal anestezi ile düzeltme yapılır mı? Bilginiz var mı
Aynı doktora nasıl güvenip olayım off zaten kızkardeşim yurt dışından gelip bakmıştım bana üstelik daha bir buçuk yaşında oğlum varMuhtemelen revizyon ameliyayi yapilir.ama en net bilgiti doktorunuz verecektir.
Tesekkur ederim canim. Sende tama kafana. Doktorun yonlendirir seni. Sen yine bekle birkac ay daha odemler iyice gitsin.sonra karar verirsin.Allah size de bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sna şöyle soyleyim cnm eminm o yamuklukta duzelicek. Cnkü bnmki ilk aylarda oyleydi. Brnumun bi trafı ckur gbiydi bi trafı tümsekliydi. Sanki brnum iki parcadan ibaret gbiydi. Cok ktüydü. Psikolojk olark resmn yaslanmştım. Dısarı cıkmaya utanıyodum . Cnkü burna benzer bi trafı yktu. Her yerinde ayrı bi şişlik vardı. Ama inanki 6 ay gecti coook dha guzel ve dogal.İnşallah canım güzel yorumun için teşekkür ederim benim takıntım orta kısımdaki yamukluk orası da düzelir mi?
Canım çok teşekkür ederim görsem sarılır öperdim o kadar mutlu oldum etraftakilerin sürekli burnunu ne hale getirdin demelerinden bıktım gerçekten büyük moral oldu canım çok teşekkür ederimSna şöyle soyleyim cnm eminm o yamuklukta duzelicek. Cnkü bnmki ilk aylarda oyleydi. Brnumun bi trafı ckur gbiydi bi trafı tümsekliydi. Sanki brnum iki parcadan ibaret gbiydi. Cok ktüydü. Psikolojk olark resmn yaslanmştım. Dısarı cıkmaya utanıyodum . Cnkü burna benzer bi trafı yktu. Her yerinde ayrı bi şişlik vardı. Ama inanki 6 ay gecti coook dha guzel ve dogal.
İlgisiz kalmayıp cvp verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar moralim düzeldi zamana bıraktım bugün :)) düzelirse resim atarım benim gibi kafayı sıyıralanlara örnek olurTesekkur ederim canim. Sende tama kafana. Doktorun yonlendirir seni. Sen yine bekle birkac ay daha odemler iyice gitsin.sonra karar verirsin.