kizlar resimlerim

seyrab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
102
0
26
Diğer
Dunden beri resim.eklemeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor umarim busefer olur bi bakarmisiniz nasil onu cok top gibi ama insalalh sistir 2 ay olucak

Eklentiler

• $image-1380584086135-V.webp
    $image-1380584086135-V.webp
    7 KB · Görüntüleme: 336
  • $image-1380584076521-V.webp
    $image-1380584076521-V.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 332
  • $image-1380580563708-V.webp
    $image-1380580563708-V.webp
    9 KB · Görüntüleme: 330
Dunden beri resim.eklemeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor umarim busefer olur bi bakarmisiniz nasil onu cok top gibi ama insalalh sistir 2 ay olucak

Benimde önden bakıldığında burnum çok şiş görünüyor burun ucum semsert zaten :) onlar şişliktir gececek ins bizede beklemek düşüyor :) ben beğendim burnunu eski halinide görebilseydik keşke :))

Saol cnm benim burnumda cok sert ve ucu sizliyor dukundugumda eski halimi koymaya calisicam ins oda girer

selam konuyla alakasi yok fakat cok merak ediyorum, umarim konuyu acan Bayan bana kizmaz bu soruyu sordugum icin:17: cilt soyulmasi yasayan yok mu? benim burnumun cilti soyuldu yaa, tamda burnumun uzerinde suan Yara izi gibi oldu. 2 ay gecti burun ameliyat olali . eger cilt soyulmasi yasayanlarsa varsa ne yaptiginizi yaza bilir mi?

Yok kizmam benkm cilt soyulmasi olmadi ama burnumun uzerinde cok siyah noktalar oldu ve cok yaglaniyor umarim gecicidir bunlar

Tesekurler canim wallah bende cok iyi istedim.ama.elazigda ancak bu kadar cikabildi ama diger burnum gitti ya ona sukur ediyorum :) insallah bi sorun yasmama

selam konuyla alakasi yok fakat cok merak ediyorum, umarim konuyu acan Bayan bana kizmaz bu soruyu sordugum icin:17: cilt soyulmasi yasayan yok mu? benim burnumun cilti soyuldu yaa, tamda burnumun uzerinde suan Yara izi gibi oldu. 2 ay gecti burun ameliyat olali . eger cilt soyulmasi yasayanlarsa varsa ne yaptiginizi yaza bilir mi?

yuh kardeş buraya mı yazılır bu

Tsk ederim canim o beklems suresi cok kotu ya ozelikle burun ucun sis kalxak diye korkuyorum

Bence harika görunuyor çok yakışmış yuzune ve cok da doğal duruyor, ben mesala burun ucu mandalla sıkıştırılmış gibi duran dar burunları hiç sevmem, bence su an burnun çok guzel ve doğal duruyor

Back
X