Dunden beri resim.eklemeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor umarim busefer olur bi bakarmisiniz nasil onu cok top gibi ama insalalh sistir 2 ay olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunden beri resim.eklemeye calisiyorum ama bi turlu olmuyor umarim busefer olur bi bakarmisiniz nasil onu cok top gibi ama insalalh sistir 2 ay olucak
selam konuyla alakasi yok fakat cok merak ediyorum, umarim konuyu acan Bayan bana kizmaz bu soruyu sordugum icincilt soyulmasi yasayan yok mu? benim burnumun cilti soyuldu yaa, tamda burnumun uzerinde suan Yara izi gibi oldu. 2 ay gecti burun ameliyat olali . eger cilt soyulmasi yasayanlarsa varsa ne yaptiginizi yaza bilir mi?
yuh kardeş buraya mı yazılır bu
Tsk ederim canim o beklems suresi cok kotu ya ozelikle burun ucun sis kalxak diye korkuyorum