- Konu Sahibi uxgxurkuxsxu
kzılar çok sağolun iyice netleştirmemi sağladınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunuzu bir bakıcıyla bırakıp onu izlememeniz yanlış bence..
Neler gördük yaşlı insanları bile döven bakıcılar vardı, o çocuğun dili
yok, anlatamaz size neler olduğunu..
Kuzenimin bakıcıları yatılıydı, onlar çocuğun odasındayken bile kontrol
edilirdi ne yapıyorlar odada diye..
Merak edip bakmış olabilir ama bu kişinin çocuğunuza bakıyor olması.. benim içimi
bulandırırdı açıkçası. Biraz açık olacak ama, izlerken mastürbasyon mu yapıyor, o
sırada bebek yanında mı, en önemlisi de (hijyen) diyorum.Bu bakıcı ya da başkası, mutlaka kamera ile kontrol edilmeli ve eşinize söylemeden
halletmelisiniz.
Çocuğunuzu bir bakıcıyla bırakıp onu izlememeniz yanlış bence..
Neler gördük yaşlı insanları bile döven bakıcılar vardı, o çocuğun dili
yok, anlatamaz size neler olduğunu..
Kuzenimin bakıcıları yatılıydı, onlar çocuğun odasındayken bile kontrol
edilirdi ne yapıyorlar odada diye..
Merak edip bakmış olabilir ama bu kişinin çocuğunuza bakıyor olması.. benim içimi
bulandırırdı açıkçası. Biraz açık olacak ama, izlerken mastürbasyon mu yapıyor, o
sırada bebek yanında mı, en önemlisi de (hijyen) diyorum.
Bu bakıcı ya da başkası, mutlaka kamera ile kontrol edilmeli ve eşinize söylemeden
halletmelisiniz.
kızlar internet apartmanın ortak kullanılıyor iyice içime şüphe düşürdü kız. acaba bizim bilgisayardan girilen siteler asıl modem sahibinin bilgisayarında görülüyormu...olur mu olur. eşim sanmıştım birde. yazık o geceme benim. üzüldüm boş yere. iyiki eşime deyipte gider ayak kavga etmemişim adamcağızla.
cnm şükürler olsun eşin diilmiş yuh artık kıza da başka girecek yer mi bulamamış hiç normal diil bence dokundur bence yani eşine sor onun yanında eğer utandırmak istemiyorum diyorsan oda anlar duru heralde eşşek değil ya