• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

Hayalimdekiben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
262
161
53
34
Ayy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..

Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..

Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..

Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..

Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK22::KK22::KK22::KK22::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

haha :D benımde evde mısafırım vardı esımın evlı arkadasları ılk kez bıze gelmıslerdı ve ılk tanısma
nasılsa pasta yıcem dıye yemek yemedım açtım
aclıktan heralde tam herkesın sustugu sessızlık oldugu an karnım bı guruldadı
aman allah töbee !
boyle bı ses yok :D kadınlar donup bana bakmıstı :D :D
o ses gırtlagımdan cıkacak sandım

olabılıyor ınsanlık halı onlarda wc ye gıdıyor pırt yapıyor oyle dusun kımbılır ne ıgrenclıklerı vardır :D dert etme

''hakkaten arkadaşa katılıyorum bize bunu neden yaptın''...Elimde muz öylece fena oldum.:KK12:
O bu değilde eşimin karşısında yerin dibine girerdim sanırım ben, silmek falan tamam istemsiz bir haraket olsada off nebilim kötü olmuş...

Ben 3 kişiye rezil oldum hadi eşimi saymayalım o her halime alışkın..
Ama diğerleriyle birlikte eşim de gördü onların gördüğünü:-)
Birgünde bakkaldaydım hapşırdım burnumda ne varsa çıktı :KK53: Birde sesli hapşırırım herkes bana bakar. Ve 5 kişi falan gördü :KK76:

Back
X