• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

geçmiş olsun :KK51:
akşama unutulur korkma.

haha :KK70: benımde evde mısafırım vardı esımın evlı arkadasları ılk kez bıze gelmıslerdı ve ılk tanısma
nasılsa pasta yıcem dıye yemek yemedım açtım
aclıktan heralde tam herkesın sustugu sessızlık oldugu an karnım bı guruldadı
aman allah töbee !
boyle bı ses yok :KK70: kadınlar donup bana bakmıstı :KK70: :KK70:
o ses gırtlagımdan cıkacak sandım

olabılıyor ınsanlık halı onlarda wc ye gıdıyor pırt yapıyor oyle dusun kımbılır ne ıgrenclıklerı vardır :KK70: dert etme
Ayy istemsizce asiri guldum sana ayyy cok yasa valla :rolleyes:

Ayy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..

Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..

Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..

Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..

Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK22::KK22::KK22::KK22::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

:D

Oha kısmı hoş olmamış ama bence rezillik bir şey yok insanlık hali sonuçta:D
İstem dışı olmuş.

Ayrıca anılarım canlandı :(
Yolda yürürken tam adamın biri önüme çıktı beni görmeden balgamını yere tükürdü:KK57: Biraz farkla ayağıma gelmesinden kurtuldum. Adam da yerin dibine girmek istedi sanki. Özür diledi. Tabii cevap bile veremedim.

Şimdi de anlatarak bize rezil oldun:KK53: Seni iğrenç balgamınla tanıyacağız artık:KK53: Şaka şaka:)
Ya bir şey soracağım,eşin yanındayken nasıl konu açabiliyorsunuz cevap yazabiliyorsunuz? Adam yanına gelmiş,onunla ilgilensene:)

:KK70:

Oha kısmı hoş olmamış ama bence rezillik bir şey yok insanlık hali sonuçta:KK70:
İstem dışı olmuş.

Ayrıca anılarım canlandı :KK43:
Yolda yürürken tam adamın biri önüme çıktı beni görmeden balgamını yere tükürdü:KK57: Biraz farkla ayağıma gelmesinden kurtuldum. Adam da yerin dibine girmek istedi sanki. Özür diledi. Tabii cevap bile veremedim.
İstemsizce dedim işte ohaa yı..
İnanamadım onu yaptığıma

Şimdi de anlatarak bize rezil oldun:KK53: Seni iğrenç balgamınla tanıyacağız artık:KK53: Şaka şaka:)
Ya bir şey soracağım,eşin yanındayken nasıl konu açabiliyorsunuz cevap yazabiliyorsunuz? Adam yanına gelmiş,onunla ilgilensene:)
Yok sigarasını içti arkadası geliyordu zaten o geldi eşimi almaya gitti..

Hapsururken nasil balgam cikiyo ya? İlk defa duydum. Lavaboda burnunuzu bogazinizi falan surekli olarak temizlerseniz hapsururken balgam falan cikmaz.. Siz de utanmazsiniz..

Ayy sinirlerimin tepemde olduğu bir ana denk geldi iyiki okudum çok güldürdünüz beni. Allah da sizi güldürsün:) geçmiş olsun ya unutulur öğle arasından sonra hatırlamazlar bile insanlık hali:KK70:

Ayy sinirlerimin tepemde olduğu bir ana denk geldi iyiki okudum çok güldürdünüz beni. Allah da sizi güldürsün:) geçmiş olsun ya unutulur öğle arasından sonra hatırlamazlar bile insanlık hali:KK70:

Hapsururken nasil balgam cikiyo ya? İlk defa duydum. Lavaboda burnunuzu bogazinizi falan surekli olarak temizlerseniz hapsururken balgam falan cikmaz.. Siz de utanmazsiniz..

Evet bilgece hanım bu engin bilgilerinizden dolayı tesekkür eder başınıza hayatınızın hiçbir döneminde gelmemesini dilerim..

Tabiki yapıyorum dediğinizi her normal insan gibi
Ama ne yapayım dolmuş ve hapşurukla çıkıverdi

Ben de esnerken geğiriyorum bazen çok korkunç oluyor ama asıl eşinin görmesi daha kötü bence :KK53:

Eşim den utanmamm kii başbaşa olsak gülerim falan onun da yanlışlıkla yapmışlıkları var..
Ama o adamların gördüğünü eşimin görmesi ayyy düşüncesi bile kötü ama ben yaptım

Back
X