• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rezil oldum !

Aynı olay derste benim başıma gelmiştii hahaha aklıma o geliverdii :))

Hapşurdum istemsizce birşey fırladı ağzımdan :KK70:
sıranın altına kafamı eğerek hapşurmuştum allahtan kimse görmedi yere yapışan beyaz şeyii :KK70:

Aynı olay derste benim başıma gelmiştii hahaha aklıma o geliverdii :))

Hapşurdum istemsizce birşey fırladı ağzımdan :KK70:
sıranın altına kafamı eğerek hapşurmuştum allahtan kimse görmedi yere yapışan beyaz şeyii :KK70:
İyiki görmemiş ama beni gördüler yaa :KK1:

Bi an ayağımla kapatayım dedim ama zaten s.çmışım bi de sıvamiyim dedim :eek::eek::eek:

İyiki görmemiş ama beni gördüler yaa :KK1:

Bi an ayağımla kapatayım dedim ama zaten s.çmışım bi de sıvamiyim dedim :eek::eek::eek:

Çok komiksinizz :KK70:

Arkadaşların midesi bulanmış. Evet bu tarz olaylar biraz iğrenç ama insani olaylar benim çokta midem bulanmaz gülerim :)

Onlar da unutur merak etmeyin şimdi sıcağı sıcağına çok utanıyorsunuz :) hem o kadar hanzo gözümüzün içine bakarak sokakta balgam atıyor.. Sizin ki istem dışı olan birşey onlarda farkındalar utanmayın :)

Başıma böyle utanç verici bir şey geldiğinde iki aşamada kendimi teselli ederim.
1. Aşama: Yabancı kişilerse; "Nasılsa tanımıyorum, bir daha beni görmeyecekler." (Ama bu sizde geçersiz:KK53:)
2. Aşama: "Onların da başına böyle şeyler gelmiştir." İnsanlık hâli, herkes mutlaka rezil olduğunu düşündüğü şeyler yapmıştır. Hapşırınca yere balgam atmışlardır, beklenmedik bir anda sümükleri akmıştır, yanlışlıkla kalabalık bir yerde erekte olmuşlardır, kuru fasulye yedikten sonra tutamayıp gaz çıkarmışlardır falan. Örnekleri çoğaltıp içinizi daha da çok rahatlatabilirsiniz:KK53:

Karşınızdakiler uzaylıysa bilmemde, insanlarsa unutmuşlardır bile şuan :KK66:
fazla umursamamışlardır bile bence
takmayın bu kadar,olur böyle vakalar :KK66:

Eskiden duysam başka şeyler derdim ama çocuğum olduktan sonra pırt, kusmuk, sümük, gegirme ve daha fazlası çoook normal geliyor:KK69::KK69:
Ben de hamileyken sahilde çok az kişi varken yapmamam gereken bir şeyi yapmıştım, oha ötesiydi, eşimden çıktı sandılar neyse ki,bakışlar ona yonelikti:KK53::KK53:

insanız biz.
bunlarda insanlık hali.
bu kadar uzatmanın takıntı yapmanın manası yok.
bende ciddi alerji hastasıyım balgam değil ama sürekli burnumdan polen zamanı su akar.
hiçde sallamam kim ne düşünürse düşünsün.
ayrıca hapşurugunu tuttugu için hayatını kaybeden
gebe bir anne vardı yılalr evvel...çok üzülmüştüm.

Back
X