- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
Midem alt üst oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..
Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..
Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..
Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..
Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan![]()
Barbieler de geğiriyor muYok kiz baya sesli gegirdim![]()
HahahaHahhahaha ayyy fena yaaaa, ama benimki kadar değil , evlendim bir kaç ay sonra ameliyat oldum ve gaz oluyor sürekli , doktor tutma dedede eşimin yanında vs tutup tuvalte gidiyorum, bir gün eşimin arkadaşı bize geldi , bol kahkahalı bir ortam herkes sustu o sırada benden bir gaz sesieşim dondu kaldı , aşkım diyebildi bir tek , tek söyleyebildiğim ama doktor tutma dedi
![]()
Karnima agri girdiiiiBize bunu neden yaptınnn![]()
Allah askina kirize girdimErkek arkadaşımın yanındayken hapşurmuştum. Yere balgam fırlamıştı. O bana baktı ben ona baktım ay çok kötüydü
ya ama , doktor dediHahaha![]()
Kıyamam ya)) mecbur yüzyüze gelicen
) düşünsene daha kötüsü olabilir di. Mesela pırt yapabilirdin
![]()