Rüya Yorumları Kızlar rüyamda hatırlamadığım ama tanıdığım biriyle öpüştüm resmen kanlı canlı hissettim ?

uzaklardaask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
69
7
1
kızlar bu sabah rüyamda biriyle öpüştüm ama gerçekten felaket derecede hissettim ama gerçekten kim olduğunu hatırlayamıyorum sevgilimdi diyecem ama o değildi galiba. kızlar bu ne anlama geliyor ki yaa. ? peki nasıl olurda hissedebiliyoruz ?

kızlar bu sabah rüyamda biriyle öpüştüm ama gerçekten felaket derecede hissettim ama gerçekten kim olduğunu hatırlayamıyorum sevgilimdi diyecem ama o değildi galiba. kızlar bu ne anlama geliyor ki yaa. ? peki nasıl olurda hissedebiliyoruz ?

Yani ciddi ciddi bunu konu açarak soruyor musun?

Ben tanımadığım adamlarla öpüşürüm rüyamda.
Bu arada evliyim de haa. Bak utandım şimdi. Hiç de aklıma gelmedi neden gördüğümü düşünmek.

Bir şeyleri kafana çok takmışsın ve bilinçaltı rüyası görmüşsün.Hissetmen çok normal birçok kişi birçok rüyasinı hissedebilir:) Dediģim gibi bilinçaltı...

bana da olmuş ya bir ya iki defa daha önce hayatımda hiç görmediğim biriydi rüyamda sevgili oluyoduk filan ama bildiğimiz gerçek gibiydi hissetmiştim gerçek gibiydi aynı. uyanınca da çok mutluydum :D :D bu arada sevgilim vardı ama rüya sonuçta napıyım yani ruyaya da engel olunmuyorki :D

Back
X