Kizlar ruyami yorumlayabilirmisiniz?

herkesde tersi cikmis ama anneme dr en kucuk krdesim icin 7. Aya kdar erkek dedi hatta isim falan herseyini ayarladik. Ama annem diyo ki ben ruyamda kiz gordum kiz hissediyorum falan. Sonuc kiz geldi hakketen
Aynen canim bende cok duydum oyle kiz gorup kiz doguran erkek gorup erkek doguran tabi tersi cikanda oluyor kisacasi hersey nasip. Biz hayirlisini istiyelim gerisi Allaha kalmis.

Benim teyzemde ruyasinda Mustafa ismini gormus ama bebegin cinsiyeti kiz çikti canim. Bilinçalti olabilir. Bende bir kaç sene once Ceyhan ve Cihan ismini gormustum ruyamda ama evli degildim o zamanlar. Geçen hafta da esmer bir erkek bebege dogum yapmistim, 2 gundur de gebelik testi goruyorum dusunmedigim halde ama bence bilinç altinin oyunlaridir :)

kızlar yorumlayabılen yokmu

Can'ım rüya tabirleri bölümüne aç istersen oraya yorumcular bakıyor

Kızlar rüya yorumları bölümü

Eklentiler

• IMG_1443.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 31
Canım genelde tersi çıkar ama seninki sanki farklı gibi. Benim kuzenimin eşide bebeğin cinsiyeti belli olmadan rüyasında erkek bebeği gördü. Yaşlı bir adamın adını Mikail koyduğunu görmüş. Gerçekten de erkek çocukları oldu. Adını da Mikail koydular. Allah sana da hayırlı sağlıklı bir evlat versin.

Aynen canim cinsiyetten cok isim meselesi takildi kafama yoksa cinsiyeti gercekten fark etmez burda bu sitede evlat hasretiyle yanip tutusan bu kadar insani gordukten sonra rabbime sukur edip hayirli evlat istemek dusuyor bize sadece. Ama dedigin gibi ruya bana da degisik geldi hamile kalmadan once 3, 4 ay ugrasmistik bebek icin ve olmicak umutsuzluguna kapilmistim herkes gibi bi gece dua ede ede uyuya kalmisim ruyamda Allah c.c bana olacak dedi sadece ne bi goruntu ne bisey sadece o ses ve inan o ay hamileydim simdide bu ruya ve kafamda deli sorular.

ne kadar güzel rüyaların var canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin seninde benim de hepimizin :)

Ay canım oğlun olacak bence. :) annem beni erkek bekliyormuş rüyasında yaşlı bi teyze kucağına kızın oldu demiş ve adımı söylemiş :) ismimle gelmişim yani. Oğluşunda ismiyle geliyor bence.

Bende rüyamda kız bebek gördüm hep. Anne diyordu bana senaydı ismi. Kızım olacak Allahın izniyle. İkinci ismi de sena düşünüyorum.

Ayy Şenay benim adim :) Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah canim. Bende simdi cok merak etmeye basladim ama erkek olursa isminin Yakup olacagi garanti gibi gorunuyor artik :)

Ayy Şenay benim adim :) Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah canim. Bende simdi cok merak etmeye basladim ama erkek olursa isminin Yakup olacagi garanti gibi gorunuyor artik :)
Cinsiyetini öğrenince haber verir misin canım? ) ben de merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…