Aynen canim bende cok duydum oyle kiz gorup kiz doguran erkek gorup erkek doguran tabi tersi cikanda oluyor kisacasi hersey nasip. Biz hayirlisini istiyelim gerisi Allaha kalmis.herkesde tersi cikmis ama anneme dr en kucuk krdesim icin 7. Aya kdar erkek dedi hatta isim falan herseyini ayarladik. Ama annem diyo ki ben ruyamda kiz gordum kiz hissediyorum falan. Sonuc kiz geldi hakketen
Evet gerçekten ya tersi ya aynısı çıkıyor rüyayla amel etmemek lazımAynen canim bende cok duydum oyle kiz gorup kiz doguran erkek gorup erkek doguran tabi tersi cikanda oluyor kisacasi hersey nasip. Biz hayirlisini istiyelim gerisi Allaha kalmis.
kızlar Hayırlara vesile olsun bende 2 gun once cok guzel bır ruya gordum aranızda yorumlayabılen varsa cok sevınırım. ruyamda evımın bahcesıne kırmızı topraga ağaç ektıgımı henuz fıdan halınde gordum ve suladım sonra uyandım . rica etsem ne anlama gelıyor.
Can'ım rüya tabirleri bölümüne aç istersen oraya yorumcular bakıyorKizlar daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama dun gece bi ruya gordum size anlatayim fikri olan varsa yorumlasin. Esim buyuk amcasini cok sever en az babasi kadar, gece ruyamda bi oglumun oldugunu ve isim koymadan eve geldigimizi gordum buyuk amcamiz bize bebegi gormeye geldi ve ismini sordu daha koymadik amca sen ve babamizin fikri olmadan koymak istemedik dedim, o da bebegi kucagina aldi ve kulagina 3 defa senin adin Yakup dedi. Sizce bu ruyadan ne anlamaliyim?
O bolumu bulamadim canim nerde ki?Can'ım rüya tabirleri bölümüne aç istersen oraya yorumcular bakıyor
Can'ım rüya tabirleri bölümüne aç istersen oraya yorumcular bakıyor
Ortaya Karışık > Burçlar, Tarot ve Astroloji > Rüya Yorumlarındaymış canım buldum.O bolumu bulamadim canim nerde ki?
Kızlar rüya yorumları bölümü
Aynen canim cinsiyetten cok isim meselesi takildi kafama yoksa cinsiyeti gercekten fark etmez burda bu sitede evlat hasretiyle yanip tutusan bu kadar insani gordukten sonra rabbime sukur edip hayirli evlat istemek dusuyor bize sadece. Ama dedigin gibi ruya bana da degisik geldi hamile kalmadan once 3, 4 ay ugrasmistik bebek icin ve olmicak umutsuzluguna kapilmistim herkes gibi bi gece dua ede ede uyuya kalmisim ruyamda Allah c.c bana olacak dedi sadece ne bi goruntu ne bisey sadece o ses ve inan o ay hamileydim simdide bu ruya ve kafamda deli sorular.Canım genelde tersi çıkar ama seninki sanki farklı gibi. Benim kuzenimin eşide bebeğin cinsiyeti belli olmadan rüyasında erkek bebeği gördü. Yaşlı bir adamın adını Mikail koyduğunu görmüş. Gerçekten de erkek çocukları oldu. Adını da Mikail koydular. Allah sana da hayırlı sağlıklı bir evlat versin.
ne kadar güzel rüyaların var canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin seninde benim de hepimizin :)Aynen canim cinsiyetten cok isim meselesi takildi kafama yoksa cinsiyeti gercekten fark etmez burda bu sitede evlat hasretiyle yanip tutusan bu kadar insani gordukten sonra rabbime sukur edip hayirli evlat istemek dusuyor bize sadece. Ama dedigin gibi ruya bana da degisik geldi hamile kalmadan once 3, 4 ay ugrasmistik bebek icin ve olmicak umutsuzluguna kapilmistim herkes gibi bi gece dua ede ede uyuya kalmisim ruyamda Allah c.c bana olacak dedi sadece ne bi goruntu ne bisey sadece o ses ve inan o ay hamileydim simdide bu ruya ve kafamda deli sorular.
Insallah canim allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah.ne kadar güzel rüyaların var canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin seninde benim de hepimizin :)
Ay canım oğlun olacak bence. :) annem beni erkek bekliyormuş rüyasında yaşlı bi teyze kucağına kızın oldu demiş ve adımı söylemiş :) ismimle gelmişim yani. Oğluşunda ismiyle geliyor bence.Kizlar daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum ama dun gece bi ruya gordum size anlatayim fikri olan varsa yorumlasin. Esim buyuk amcasini cok sever en az babasi kadar, gece ruyamda bi oglumun oldugunu ve isim koymadan eve geldigimizi gordum buyuk amcamiz bize bebegi gormeye geldi ve ismini sordu daha koymadik amca sen ve babamizin fikri olmadan koymak istemedik dedim, o da bebegi kucagina aldi ve kulagina 3 defa senin adin Yakup dedi. Sizce bu ruyadan ne anlamaliyim?
Ayy Şenay benim adim :) Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah canim. Bende simdi cok merak etmeye basladim ama erkek olursa isminin Yakup olacagi garanti gibi gorunuyor artik :)Ay canım oğlun olacak bence. :) annem beni erkek bekliyormuş rüyasında yaşlı bi teyze kucağına kızın oldu demiş ve adımı söylemiş :) ismimle gelmişim yani. Oğluşunda ismiyle geliyor bence.
Bende rüyamda kız bebek gördüm hep. Anne diyordu bana senaydı ismi. Kızım olacak Allahın izniyle. İkinci ismi de sena düşünüyorum.
Cinsiyetini öğrenince haber verir misin canım? ) ben de merak ettim.Ayy Şenay benim adim :) Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah canim. Bende simdi cok merak etmeye basladim ama erkek olursa isminin Yakup olacagi garanti gibi gorunuyor artik :)
Tabiki haber veririm canim bi ogrensem :)Cinsiyetini öğrenince haber verir misin canım? ) ben de merak ettim.
Kaç haftalık oldun canım?Tabiki haber veririm canim bi ogrensem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?