Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saç rengimi değiştireceğim resimli....

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Merhaba hanımlar.Yardımlarınıza ihtiyacım var saç rengimi acilen değiştirmem gerek...Benim aslında istediğim renk doğal bir açık kumraldı fakat gelin görün ki şuan saçlarım ne halde...Palette altın parıltılı toffe ile 10.1 çok açık küllü sarı karıştırmayı düşünüyorum.Çünki toffe kızıllık yapabiliyormuş. Bu renkleri karıştırıp boyayanlar var mı aranızda? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler...

Bence sac rengin güzel ama icine sinmiosa dedigini yap zaten zeminin acik renk karisimla biraz daha acilir tahminimce

canım bu renk üstüne palette altın parıltılı toffe ile açık küllü sarı karıştırmayı düşünüyorum

evet canım yeşillik var saçımda hatta altları direkt yeşil. ama toffe de kızıllık olabiliyormuş o yüzden korktum kızıllık olur diye yoksa toffe ile 9.0 sarı karıştıracaktım

Güzel olmuş ama güle güle kullan canım.Yeşillik olduğu için acaba direk 2 kutu alıp toffe mi boyasam kii

Çok Teşekkürler. Bence sadece toffe ye boyasan daha iyi olur. Küllü daha da yeşillendirecektir. Toffe den memnun kalmazsan bir ay sonra karıştırıp boyarsın.

Çok teşekkür ederim canım alakan için hemen inceliyorum fakat benim bu yeşil saç üzerine bu renk nasıl gider bilmyorum :)

Halbuki istediğim doğal bir kumraldı Peki canım bu yeşilin üstüne açık sarı veya sarı atsam nasıl olur acaaba rengini de koyulaştırrmak istemiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…