- Konu Sahibi kubrabarbaros_canbey
arkadaşlar saçlarım platın sarı röflelıydı deli gibi gidip bakır yaptırdım ama şimdi biraz daha sarı tonlarda bı saç ıstedıgımden bu sıtede bı sayfada gördüğüm karısımı sacımın rengını akıtmadan direk bakırın üstüne uygulasam tutarmı acaba.ya bu bakırı da tavsıye etmıyorum kımseye cunku yıkkandıkca akıyo ve ılk boyattıgınızdakı o canlılık parlaklık kalmıyo.bide loreal catıng creme serısının bal köpüğünü çok metedıyolar deneyen varmı acaba varsa deneyımlerınınızı hangı rengın ustune fln yaptıklarınızı paylaşırmısınız arkadaşlar.
eğer saçınız sarı tonlarıysa kumraldan daha açıksa;
loreal casting 7.30 bal köpüğü %30 kadar,
koleston tüp 9.3 altın sarısı %70 kadar koyup 1 şişe %9 oksidan koyucaksınız. çok güzel karıştırıp saçınıza yediriceksiniz, çok çok açık sarıysa platin tonlarında bi saç renginiz varsa 7.30 u %40 kadar koyun derim.
eğer saç renginiz kumral tonlarında ise ;
koleston 9.3 altın sarısı % 70
palette 8.65 kahve köğügü %30 aynı şekilde %9 ksidan koyun ve saçınıza iyice yedirerek sürün.
kendı saç rengımıde ekledım arkadaşlar nolur yardım edın ya of kafayı yıcem
eğer saçınız sarı tonlarıysa kumraldan daha açıksa;
loreal casting 7.30 bal köpüğü %30 kadar,
koleston tüp 9.3 altın sarısı %70 kadar koyup 1 şişe %9 oksidan koyucaksınız. çok güzel karıştırıp saçınıza yediriceksiniz, çok çok açık sarıysa platin tonlarında bi saç renginiz varsa 7.30 u %40 kadar koyun derim.
eğer saç renginiz kumral tonlarında ise ;
koleston 9.3 altın sarısı % 70
palette 8.65 kahve köğügü %30 aynı şekilde %9 ksidan koyun ve saçınıza iyice yedirerek sürün.
kendı saç rengımıde ekledım arkadaşlar nolur yardım edın ya of kafayı yıcem