Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçımı boyamak istiyorum tavsiye edebileciğiniz en etkili saç boyası hangisi??

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar saçımı ilk defa boyuyacam aslında kıyamıyorumda ama bi deniyim diyorum saçımın rengi siyah ben koyu bir kızıla boyamak istiyorum saçımda baya dolgun çok o yüzden bana saçıma geçebilecek en etkili güzel boya markası hangisi yardımcı olabilirmisiniz:52:Aşa[ğıya hangi ton olduğunuda koydum:)/B]

Eki Görüntüle 589368 $Ariana-Grande-red-hair-pictures.webp $tumblr_me0gebSZkt1riiyl0o1_500.webp

Kızlar bi tavsiyesi olan yokmu?

Kızlar saçımı ilk defa boyuyacam aslında kıyamıyorumda ama bi deniyim diyorum saçımın rengi siyah ben koyu bir kızıla boyamak istiyorum saçımda baya dolgun çok o yüzden bana saçıma geçebilecek en etkili güzel boya markası hangisi yardımcı olabilirmisiniz:52:Aşa[ğıya hangi ton olduğunuda koydum:)/B]

Eki Görüntüle 589368 Eki Görüntüle 589369 Eki Görüntüle 589370

canım benim saçımda siyah ben palettenin sonbahar kızılını aldım (daha denemedim ) rengi hoşuna giderse tercih edebilirsin.. açıcı kullanın diyorlar ama sana kalmış bir şey..

Eki Görüntüle 589368 Eki Görüntüle 589369 Eki Görüntüle 589370

koyu bir kızıl istiyorsan açıcı gerekmeyebilir diye düşünüyorum. bir de saç renginde zaten kendi rengin yani boya olmadığı için istediğin ton tutar gibi geliyor. sen yinede ilk kez boyayacağın için beğendiğin tonun 1 numara açığını tercih et. saç koyu olduğu için zaten koyu düşecek.. yani 3 nolu tonlardan beğendiysen 4 nolu tonları tercih et..marka olarak palette ve garnierden memnun kaldım yıpratmadı.. özellikle garnier, saçı boya sonrası bile yumuşacık yapıyo...

Back
X