Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar saclarım dokuluyor.. neler yapıyorsunuz sızler?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kızlar son 3 aydır asırı bı sac dokulmesı var lokal olarak bosluk yok aa genede cok dokuluyor. ne tavsıye edersınız

doktora gitmenizi tavsiye ederim..demir eksikliginden kaynaklanabiliyor ki benm oyleydi ilac kullandim

Ay benimde dökülüyor boyattıktan sonra sabki daha bi dökülür oldu. Doktora gitmedim ama mecitefendi şampuanı aldım. Daha yeni kullanıyorum döküm için pek bişey diyemem ama yuuşacık yaptı onun için mutluyum. :)

Doktora gidin mevsimsel de olabilir stresten de olabilir trioidden de olabilir kist varsa ondanda olabilir

Doktora gidin mevsimsel de olabilir stresten de olabilir trioidden de olabilir kist varsa ondanda olabilir

troıd ve polıkıstık over var.. ona bagladım acaba ondanmı dıye ama bu hastalıklar bende uzun suredır var. acaba ılacmı yetersız bılemedım.ıkı rahatsızlıkta sacı etklıyor yaa banyo yapmaya taramaya korkuyorum. persembe gunu doktora gıdecegım araya bayra gırmese yarın gıdecektım.hastalıklardan dolayı oluyorsa onceden bukadar yoktu. bu ara bırde cok yemek yemıyorum dıyet tarzı bıseyler yapıodum.. hem dermotologa hemde endokrın ıcın gıdeyım en ıyısı

Benim de dökülüyordu. Sonra kına yapmaya başladım altı ayda bir. Artık dökülmüyor

Mustafa Kemal'in askeri.

Hem tri hem pcos dökülmesinden napsınlar
Bendede pcosdan kaynaklı erkek tipi saç dökülmesi var minoksil kullanıyorum ve kendi karıştırdığım yAğlar var şuan dökülme durdu denebilir

Hem tri hem pcos dökülmesinden napsınlar
Bendede pcosdan kaynaklı erkek tipi saç dökülmesi var minoksil kullanıyorum ve kendi karıştırdığım yAğlar var şuan dökülme durdu denebilir

ıste uzun suredır var ama boyle olmuyordu mınoksıl ne ıse yarıyor.

ıste uzun suredır var ama boyle olmuyordu mınoksıl ne ıse yarıyor.

Dökülen saçların yerine gelmesini sağlıyor 1 yıl sonra falan görüyorsun etkisini keklikte falanda kullanılıyor doktora gidersen büyük ihtimal kullanmanı isteyecektir

rengı cok hoş olmus saclarınızda cok guzel masallah... uygulamayı nasıl yapıyorsunuz.. nerden alıyorsunuz tarıf edermısınız.

Tesekkür ederim
Açık aktarda satılanlardan alıyorum baya alıyorum çünkü saçlarım hem gür hem uzun.
Hani cevizin yeşil kabuğu olur dışında, tam mevsimi hatta, ondan beş altı tane ezip kaynatıyoruz. Simsiyah bir suyu çıkıyor onun. Kınayı bu su ile karıyoruz. İçine biraz da kırmızı şarap koyuyoruz. Sürüp 7-8 saat bekliyorum ve yıkıyoruz. Bekleme süreci gercekten sıkıntısı. Kınanın karılmış hali baya ağır oluyor çamur kıvamında oluyor. Ondan dolayı ben bir gün önceki gece uyumuyorum kına yaptığımda bütün gün uyuyorum ☺️

Mustafa Kemal'in askeri.

baya kuffetlı bır işmiş sarapta sanırım kızıllık versın dıye ben alerjı yapar dıye korkuyorum:) dokuldugu ıcınmı kullanmaya baslamıstınız

Dökülen saçların yerine gelmesini sağlıyor 1 yıl sonra falan görüyorsun etkisini keklikte falanda kullanılıyor doktora gidersen büyük ihtimal kullanmanı isteyecektir

baska kıllarıda hareketlendırmesın sonra:) dermotolagamı gıdeyım ??

Son düzenleme:
baya kuffetlı bır işmiş sarapta sanırım kızıllık versın dıye ben alerjı yapar dıye korkuyorum:) dokuldugu ıcınmı kullanmaya baslamıstınız

Evet gerçekten zahmeti bir iş ama ben kokusuna bayılıyorum o da iki yıkamadan sonra geçiyor, gören herkes boya rengimi soruyor boya değil deyince çok şaşırıyorlar. Bunlara değiyor diyelim ☺️ evet döküldüğü için başladım ve sanırım altıncı yapışım oldu

Mustafa Kemal'in askeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…