Kızlar Saçlarım yardım

Nesemcim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
778
31
118
35
Merhaba kızlar öncelikle durumum şu benim kendi saçlarım siyah-kahverengi gibi bişeydi hamile kalmadan önce röfle yaptırmıştım, şimdi acayip kötü bir renk oldu uçlar sarı aralarda garip renkler çıktı, dipler siyah :30: inanın artık aynaya bakmak bile istemiyorum :26: şimdi bazıları çocuğunu düşünmüyosun, nasıl annesin, bencilsin vs. yorumlar yapacak ama benim psikolojimi çok etkiliyo yolda güzel bi kadın görsem önce kadına bakıyorum sonra kocama acaba bakıyomu diye bıktım saçımı topuz yapıp çıkmaktan bitkisel boyayla falan boyatan oldu ne olur yardım edin :14:

benimde saçlarım sarı gölgeli boya dipler koyu kumral benimde diplerim çok çıktı 5 aydr sabrediyorum :) ama boyamamakta karar kıldım hem biraz saçlrını nadasa bırakmış oluyosun boya sürmeden

saçlarını kestirebilirsin o zaman renk karmaşasıda biter birde doktoruna sor belki diplerine tam sürmeden ana rengine boyatabilirsin
sonuçta saçın kökü canlı köklerine gelmedikçe birşey olmayabilir , boya yapıyorkende açık havada boyatırsın koklamamak için çünkü boyanın kokusu bebeğe zarar verebilir
canım bana sorarsan kafana bile takma bebeğin herşeyden değerli hamileliğinin keyfine bak , eşinde başka kadınlara bakmaz eğer bakacak kadar kötü bir eşse zaten sen ne yaparsan yap yine bakacaksa bakar

Canım benim saçlarımda öyle birde beyazlarım bolca ortaya çıktı ama ben cesaret edemedim saçımı boyatmaya ama kestirdim uzadıkça uçlarından aldırdım napalım hamilelik te de böyle olsun doğumdan sonra gide mis gibi boyatırım banada lohusalıkta moral olur sende takma bence bu kadar bebişi düşün annesi sen dünyanın bir mucizesini taşıyorsun değilmi.

Back
X