- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Saçlarını güzel bir arındırman lazım özellikle diplerini. Sabun artıkları kepek ne varsa birikmiştir böyle nefes de alamaz saç derin saçların daha da söner.
Sabun yerine şampuanla köpürtüp ince tarakla tarayarak yıka saçlarını, haftada iki kez de ağırlaştırmayan bi saç kremi sür banyoda (pantene aqua light güzel ben de kullanıyorum).
Kuruturken de tersten kurut saçlarını daha hacimli durur
Bir kere en başta her banyoda zeytinyağlı sabun kullanmamalısınız. Siz de fark ediyorsunuzdur banyoda sabunu duruladıktan sonra saçınızdan gıcır gıcır ses geliyordur. Saçları çok gür olan biri olarak size şunları söyleyebilirim. En az ayda bir zeytinyağı ile bakım yapın saçınıza. Zeytinyağlı sabunu da iki haftada bir bir kere kullanın. Kullanfıktan sonra ise saçınızı tekrar şampuan ile yıkayın ve durulanan saç kremini kullanmayı unutmayın. Eğer banyoda saç kremi kullanmazsanız saçlarınızı taramanız imkansızlaşır çünkü zaten saçınız çok ve üstelik zeytinyağlı sabunla iyice arındırıp kurutuyorsunuz saçınızı. Normal olarak da belirli markalatın besleyici yağları var onlardan alınız ve banyodan sonra sürün güzelce. Her gün de düzenli olarak sıvı saç kremi sıkarsanız saçınızın artık ağırlaşmayıp hacim kazandığını parladığını göreceksiniz.
Çok tşk ederim her birinize. .çok sıkıcı bir hal aldı. .şimdi yikayacagim valla..İnanın çok canımi sıktı bu durum
1. Saçını her gün yıkama, en sık 2 gün yıka çıkarabilirsen üç güne çıkar. Ben her gün duş alırım ama saçımı her gün yıkamam yağlı olmasına rağmen, cansızlaşıyor çünkü. Pahalı şampuanlarla market şampuanları arasında çok da bir fark yok, head and shoulders iyi mesela kullan gitsin.Kızlaar !!!
Benim de saç derim iyi arınmıyor ondan kaynaklı kepek oluyor hep.
Çok karIştırmıyorum saçlarım ince telli karışıyor bundan dolayı iYi arınmadığını düşünüyorum.yazın daha çok oluyor bu .
Saçlarımı günlük yıkadığımda saçlarım çok kötü oluyor.Pahalı şampuanlar denedim birkaç çeşit sonuç aynı.
Çünkü nezaman aZ karıştırsam bir yığın artık ve kepek çok karıştırsam pek yok.
Saç uçlarına krem siürüyorum
.Buna rağmen saçlarımda bir sağlıksızlık var.Dipleri yağlı uçları kuru.
Ama saçlaRım karışıyor boyalı olunca karışma arttı zaten.
Ben napsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?