Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum doğal siyah saç boyası önerileriniz var mı?

Kızlar, koleston 2/8 böğürtlen siyahı denedim ve çok memnun kaldım, parlak ve canlı gözüküyor, bundan sonra ki gözde boyam budur uzun zamandır doğal siyahla karşılaşmamıştım :KK76:

Kızlar, koleston 2/8 böğürtlen siyahı denedim ve çok memnun kaldım, parlak ve canlı gözüküyor, bundan sonra ki gözde boyam budur uzun zamandır doğal siyahla karşılaşmamıştım :KK76:
benim de akmaya basladı 1ay sonra tekrar boyucam ozaman kesin böğürtlen siyahı merak ediyordum zaten yapay durmadı mı canım?bende doğal siyah istiyorum

benim de akmaya basladı 1ay sonra tekrar boyucam ozaman kesin böğürtlen siyahı merak ediyordum zaten yapay durmadı mı canım?bende doğal siyah istiyorum
Yapay durmadı canım , ama tene göre de değişiyor , ben buğday tenliyim o yüzden kendi saçım sanıyorlar , köpük boya olduğu için çok beklettim diplerde kaldı o da 2 haftaya kadar akar zaten ama doğal duruyor canlı parlak annemde beğendi, o boyatmayı hiç sevmez sadece hayatında bi kere boyattı şimdi siyahı görünce çok hoşuna gitti benim sayemde saçlarını siyaha boyadık:KK45:

Saçların koyu renk ise benim gibi çok bekletme 20dk yeterlidir, ben daha önce lorael köpük boyanın gazabına uğradım tutmamıştı hiç o yüzden bunda da fazla beklettim, koleston böğürtlen boyarım artık bundan sonra:KK76:

bende acık buğday tenliyim siyah sacı cok seviyorum ama mavi siyahtan hic hoslanmıyorum doğal siyah olsun diye koleston tüp boya 4 numara boyadım gecen hafta siyah oldu doğal oldu ama tabi 4numara olduğu icin akıcak zamanla mutlaka böğürtlen siyahını denicem akınca iyce bu renk köpük boyayı ugluması kolay mı canım?

Back
X