Kızlar saçlarınızı boyattınız mı??

solstice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.201
0
0
İstanbul
Kızlar doğumdan sonra saçlarınıza işlem yaptırdınız mı.Ben daha boyatamadım.Aslında boyatmak istiyorum artık çok çünkü tamamen beyazlarım çıktı zaten hamişken epey artmıştı şimdi daha da çok çıktı aynalara bakmak bile istemiyoruım zaten dökülüp duruyo özellikle son 15 gündür.Bi de kocam duymuş bi yerlerden boyatma yaza kadar emziriyosun sütünle bebeğe de geçer deyip duruyo kararsız kaldım. bilmiyorumkismile

aaaaaaaaa ben dora 35 günlüktü saçlarımı boyattım inanmaallah aşkına öle şeylere organik zaten boyalarr ...

bende 15 gunlukken boyattım bıyolojık boyalar var zaten kımyasal olanların bıle bı zararı bulunmamıs ana boyatmayın dıyolar ıste

walla benim saclarim sari oldugu icin organik morganik farketmez.yani illaki isin icine oryal girecek.doktora sordum boyat dedi.bende roflemi attirdim yaklasik 1 ay kadar once.bi zaarinida gormedik

ben daha 1 hafta vardı doğuma boyattım kızıl röfle,sonra 10 günlüktük falan tekrar dip boya yaptık

bende dogumdan önce boyatım organik ile ve sonrada haftaya tekrar boyucam. Valla beyazlarla dolasmak istemiyorum moralim bozuluyor, mutlu bir anne olmak istiyorum bayanssulusmile

ben boyatmadım yaza kadar da boyatmayı düşünmüyorum, zaten komple boyamıyorum ben, röfle attırıyorum sadece, biraz daha sabredicem, en azından 6 aylık olsun, içim rahat etsin.

bende doğal bi boyayla boyadım sakıncası olduğunu sanmıyorum. ya benimde saçlarım gebelik boyunca hemen hemen hiç dökülmedi yerde kıl görmemek çok mutlu ediyordu son 15 gündür dökülme başladı hemde çok dökülüyo sinir oldum çaresi yokmu bunun.

ben simdi demir suruba basladim gecen gün doktor TV de dogum sonrasi Demir eksikliginden dökülebilir demisti. Simdi 1-2 hafta denicem bunu, degisen bisey olmasa kan tahlili yaptırmaya düsünüyorum

bende doğal bi boyayla boyadım sakıncası olduğunu sanmıyorum. ya benimde saçlarım gebelik boyunca hemen hemen hiç dökülmedi yerde kıl görmemek çok mutlu ediyordu son 15 gündür dökülme başladı hemde çok dökülüyo sinir oldum çaresi yokmu bunun.

yok cnm ne yazıkkı hepımızın dokuluyor ben kel kalcam dıye aglıyordumkı neyse normal bısı oldugunu orendım dokulup yenılencekmıs ole denılıyo hayırlısıyla su evre bı bıtse yaa yenılensek artık

ben şimdiye kdr hiç boyamadım fikir veremicem canım ama bi deişiklik olsun istiyorum kendimde kuaföre fln gidemem hint kınası kullanmışlıgı olan var mı ben beyaz tenliyim sacım da acık kestane sizce olur mu hint kınası

ben henüz boyatmadım. süte geçip geçmeyeceğinden emin değilim. vaktim olmadı bir türlü, yakın zamanda olacağını da sanmam. idare ediyorum şimdilik. çok dökülmeye başladı saçlarım. tahlil de yaptırdım geçen hafta. hamilelik öncesinden bile iyi kan değerlerim. ohaoldumsmile . bende oldum olası demir eksikliği vardı çünkü.. buna rağmen dökülüyor..CADIARZU

ben şimdiye kdr hiç boyamadım fikir veremicem canım ama bi deişiklik olsun istiyorum kendimde kuaföre fln gidemem hint kınası kullanmışlıgı olan var mı ben beyaz tenliyim sacım da acık kestane sizce olur mu hint kınası

ben tavsıye etmıyorum hınt kınasını sacın sonradan rengını deıstırmekte cok zorlanıyosun sacın rengı acılmıyo kuaforler kesınlıkle o saca ıslem yapmıyo evde acık kestaneye kum sarısı boyasını kullanada bılırsın cok guzel oluyo

ben 2 farklı cocuk doktoruna sordum boyama dedi.biz önermıyoruz dediler bende boyamadım

senelerce saçlarım boyalıydı artık boyamıycam resmen saçlarımın rengini unutmuşum bi müddet boyasız hayat geçiriyim .

hint kınası yapınca güzel ama dönüşü yok hep onunla devam etmen lazım üstüne boya tutmuyo bizzat denenmişdir saçlarımı neredeyse kazıtıcakdım sinirden senelerimi aldı ondan kurtulmak çok kısa kestirdim de öyle kurtulmuşdum.

Yaa bende hamıleyken daha boyamıycam dıyordum sacımın rengını unutmusum ama roflelıydı saclarım ordan boyamadan uzatmak guzel olmuyo bende deısıklık ıstıyordum mavı sıyaha boyadım

Back
X