Kizlar sadece 2 dk alir lutfen dr.harun özkan ile bilgisi olan operasyon gecirenler yazabilir mi

İyi bi doktor bence mail attmistim garanti verdiklerini soylemisti tercih edebilirsin

Okudugum bi kac yorumda kanma olmadi gibi yorumlar ile karsilastim cekindim acikcasi bi anda bi de canim mujde koyuncu ile de gorustum ayiryetten maddi yonden cok iyi bi fiyat verdi ama bilemiyorum senin bi bilgin varmi arastirma yaptim kotu bir yorumda yok

Evet iyi bi fiyat vermis ama bence harun ozkanla kiyaslanamaz. Basit dikis olarak yapar gibime geliyo kontrole son hafta illaki gelin demesinden dolayi

Burda angelina vardı o harun özkana yaptırmıstı o olumlu sonuç almıs biri daha öyle..biraz paragözmüş ama en azından diğerlerinden daha garanti..

Gercekten kafam cok karisik dusunmekten olecem tam birine karar veriyorum vazgeciyorum sonra harun özkan mi diyorsuniz canlarim valla kafayi yedirtir insana bu ya

Gercekten kafam cok karisik dusunmekten olecem tam birine karar veriyorum vazgeciyorum sonra harun özkan mi diyorsuniz canlarim valla kafayi yedirtir insana bu ya

Cok karar veremedim daha cnm ama harun özkan olumlu gibi duruyo suanda sen ne zaman dusunuyon

Cok karar veremedim daha cnm ama harun özkan olumlu gibi duruyo suanda sen ne zaman dusunuyon
5 mart canım sonbaharda düğünüm olacak Allahın izniyle bu aralar uyuyamiyom aklımda hep bi an önce yapiyim evlilik için net bi kararim olsun

5 mart canım sonbaharda düğünüm olacak Allahın izniyle bu aralar uyuyamiyom aklımda hep bi an önce yapiyim evlilik için net bi kararim olsun

Kesinlikle canim en iyisi olacak bu baska care yok hemen hemen ayni zaman da yaptiracaz bende o zamana oluyo sende mi sehir disindan geleceksin canim

Evet canim şehir dışından istersen beraber gideriz o akşam bi otel de kaliriz ben çok korkuyorum aynı zamanda param yok ama kredi cekecem bi 3000 ınanki napacagimi bilmiyorum. İstersen ozelden yaz bana ben yazmasiniı bilmiyorum

Arkadaşlar bu ameliyatı olurken doktor dışında başka biride giriyormu odaya? Gizlilik ne düzeyde? Kayıtlara nasıl geçiliyor? Kimlik bilgileri alınıyormı? Lütfen cevap yazın

Arkadaşlar bu ameliyatı olurken doktor dışında başka biride giriyormu odaya? Gizlilik ne düzeyde? Kayıtlara nasıl geçiliyor? Kimlik bilgileri alınıyormı? Lütfen cevap yazın

Harun bey de kayit oluyormus ama kayitlar siliniyormus canim ole denildi gizlilik de bir bilgim yok ameliyat konusunda evet kisiler oluyo ki doktora yardimci biri kimlik bilgisi aliniyormus canim

kizlar sonuc alan varmi lutfen bana da mesaj atsin gercekten cok zor durumdayim

Back
X