Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bi doktor bence mail attmistim garanti verdiklerini soylemisti tercih edebilirsin
Gercekten kafam cok karisik dusunmekten olecem tam birine karar veriyorum vazgeciyorum sonra harun özkan mi diyorsuniz canlarim valla kafayi yedirtir insana bu ya
5 mart canım sonbaharda düğünüm olacak Allahın izniyle bu aralar uyuyamiyom aklımda hep bi an önce yapiyim evlilik için net bi kararim olsunCok karar veremedim daha cnm ama harun özkan olumlu gibi duruyo suanda sen ne zaman dusunuyon
5 mart canım sonbaharda düğünüm olacak Allahın izniyle bu aralar uyuyamiyom aklımda hep bi an önce yapiyim evlilik için net bi kararim olsun
Arkadaşlar bu ameliyatı olurken doktor dışında başka biride giriyormu odaya? Gizlilik ne düzeyde? Kayıtlara nasıl geçiliyor? Kimlik bilgileri alınıyormı? Lütfen cevap yazın
Harun özkan ankarada mı?Kesinlikle canim en iyisi olacak bu baska care yok hemen hemen ayni zaman da yaptiracaz bende o zamana oluyo sende mi sehir disindan geleceksin canim