Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.441 53.835 698 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi figen56 #61 Ceennet .!.: Adanaya geçeyim gidecegim Başke t hastanesine özele Genişletmek için tıkla... En iyisi
A afyon_feride Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 4 0 86 Afyon 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi figen56 #62 Lavinya2733 .!.: İlk menogon ve ovitrelle kullandım bir ay.ama ondan sonra başka doktora gittim bitkisel bir ilaç verdi.ona başladım bu ay Genişletmek için tıkla... ne verdi Can'ım
Lavinya2733 .!.: İlk menogon ve ovitrelle kullandım bir ay.ama ondan sonra başka doktora gittim bitkisel bir ilaç verdi.ona başladım bu ay Genişletmek için tıkla... ne verdi Can'ım
F figen56 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2017 385 183 23 28 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi figen56 #63 nur mawish .!.: Ben tesekkur ederim canim.Tek tarafli diye bisey yok ama doktorunla konusursun igne vuruluyo takip sirasinda gun asiri iste kac gun surerse alttan muayene edip ona gore yol izler doktorun .Sogan kuru yaptinmi hic Genişletmek için tıkla... Evet daha önce bir kere yaptım ama devletin doktoru o kadar ilgilenmiyo ya
nur mawish .!.: Ben tesekkur ederim canim.Tek tarafli diye bisey yok ama doktorunla konusursun igne vuruluyo takip sirasinda gun asiri iste kac gun surerse alttan muayene edip ona gore yol izler doktorun .Sogan kuru yaptinmi hic Genişletmek için tıkla... Evet daha önce bir kere yaptım ama devletin doktoru o kadar ilgilenmiyo ya