- 13 Mart 2012
- 118
- 138
- 303
daha önce birkaç konu açmıştım belki denk geleniniz olmuştur. yaklaşık 3,5 yıl önce evlendim. eşim çok iyi biri.aşk evliliği değil mantık evliliği yapsam da eşimi seviyorum kendimi ondan başkasıyla hayal edemiyorum. çok iyi anlaşıyoruz. tek sorunumuz cinsel hayat. ben ilişkiden zevk almıyorum ve bunu o da hissediyor. dün bana ben ev arkadaşım olmanı değil karım olmanı istiyorum, sana olan ilgimi kaybetmek istemiyorum dedi. zevk almıyorsun ve bunu üstüme alınıyorum dedi. aslında onunla ilgisi yok. küçük yaşlarda tacize uğradım fiziksel olarak kötü sonuçları olmadı çok şükür ama mental anlamda çok sıkıntılıyım. bu durumdan ona daha önce çok ufak bahsetmiştim. ama sanırım bende bu kadar derin etkilerini olduğunu anlayamamıştı. ben de çok üzerinde durmuyomuşum gibi anlatmıştım gerçi. kendime güvenmiyorum değer vermiyorum. bu olaydan dolayı kendimi suçluyorum biliyorum benim suçum değil çok küçüktüm ne suçum olabilir ki ama kendime dinletemiyorum. bişey yaparsam zevk alırsam kendimi daha kötü hissedeceğimi düşünüyorum fahişe gibi hissedeceğimden korkuyorum. böyle hissedersem başıma gelenleri de hak etmişim gibi düşüneceğim. bakımlı çekici güzel olmamaya çalışıyorum kilo alıyorum ve vermeye çalışmıyorum. birkaç kilo versem sanki panik oluyorum. eyvah güzel olacağım yeniden başıma bişey gelecek kendimi koruyamayacağım gibi hissediyorum. belki izlemişsinizdir "ağır yaşamlar" diye bi program var oradaki aşırı kilolu insanlar ne anlatıyorsa hepsini hissediyorum. dün gece ilk defa eşimi kaybetmekten onun benden vazgeçmesinden korktum. sabaha kadar ne o uyudu ne ben. bunları kendi kendime çözemedim çözemeyeceğimin farkındayım. hayatımda hiç psikolog veya psikiyatra gitmedim. sizlerden tavsiye istiyorum. istanbulda önerebileceğiniz daha çok bu konularda uzmanlaşmış psikolog veya psikiyatr var mı? danışanını gerçekten önemseyen, yüzlük banknotlar olarak görmeyen ve gözü saatte olmayan samimi biri. lütfen arkadaşlar samimi desteğinize ihtiyacım var.