- 19 Mayıs 2015
- 32
- 5
- Konu Sahibi kivircikbirkiz
Kızlar yaklaşık 11 aylık bir ilişkim vardı. Son zamanlarda çok kötüydü her şey sürekli tavır alıyordu erkek arkadaşım bana. İster istemez o bana kötü davrandıkça bende sıcak davranamıyordum. O zonguldakta yaşıyor ben eskişehirde. Mesafe sorunları olmaya başladı. Erkek arkadaşım bana 1 ay kadar cevap vermedi bu sürede okula başka okuldan bir erkek geldi. ben bu çocuğa karşı sempati duymaya başladım. Bunu fark eden yakın arkadaşlarım erkek arkadaşımla ayrılmamı söylediler. ben kabul etmedim başta ama daha sonra kendimi suçlu hissettiğim için erkek arkadaşımla konuştum, ona eskisi kadar sevmediğimi, kendisinin bana karşı olan tavırları beni kendinden soğuttuğunu söyledi. o ayrılmak istemedi. Zar zor da olsa ilişkimi bitirdim. Sempati duyduğum çocuğu sosyal ağlardan takip ettim o da beni takip etti. Ortak bir arkadaşımız aramızı yapmaya çalıştı çocukla konuştu fakat o istemedi. dış görünüş nedeniyle diye düşünüyorum. ona karşı sempati duygum gittikçe çoğaldı. aşık oldum. ben onu herşeyiyle tanırken o beni tanımıyor. konuşmadık daha önce. fakat okulda sürekli göz göze geliyoruz. o da birşeylerin farkında galiba.Emin değilim fakat. ona baktığımı fark etmiş olabilir. ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olun kızlar banaa