kızlar sanırım aşık oldum yardımınıza ihtiyacım var

kivircikbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
32
5
Kızlar yaklaşık 11 aylık bir ilişkim vardı. Son zamanlarda çok kötüydü her şey sürekli tavır alıyordu erkek arkadaşım bana. İster istemez o bana kötü davrandıkça bende sıcak davranamıyordum. O zonguldakta yaşıyor ben eskişehirde. Mesafe sorunları olmaya başladı. Erkek arkadaşım bana 1 ay kadar cevap vermedi bu sürede okula başka okuldan bir erkek geldi. ben bu çocuğa karşı sempati duymaya başladım. Bunu fark eden yakın arkadaşlarım erkek arkadaşımla ayrılmamı söylediler. ben kabul etmedim başta ama daha sonra kendimi suçlu hissettiğim için erkek arkadaşımla konuştum, ona eskisi kadar sevmediğimi, kendisinin bana karşı olan tavırları beni kendinden soğuttuğunu söyledi. o ayrılmak istemedi. Zar zor da olsa ilişkimi bitirdim. Sempati duyduğum çocuğu sosyal ağlardan takip ettim o da beni takip etti. Ortak bir arkadaşımız aramızı yapmaya çalıştı çocukla konuştu fakat o istemedi. dış görünüş nedeniyle diye düşünüyorum. ona karşı sempati duygum gittikçe çoğaldı. aşık oldum. ben onu herşeyiyle tanırken o beni tanımıyor. konuşmadık daha önce. fakat okulda sürekli göz göze geliyoruz. o da birşeylerin farkında galiba.Emin değilim fakat. ona baktığımı fark etmiş olabilir. ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olun kızlar banaa :KK43:

evet ya, kötü olmus ama iyi yönünden bak, hic degilse sana kötü davranan degerini bilmeyen birinden kurtulmus oldun bu sayede. yoksa uzadikca uzayacakdi.

Aşık oldun ama o seni beğenmedi reddetti yani.
E bu durumda aşkını söndürmeye çalış.
Çünkü bu kadar uğraştın ve olmadıysa, bundan sonra da olmaz bi elektrik

katiliyorum, belki sabirla zamanla olur anca
bide sen kendini bi geriye cek bakalim, göz göze gelmemeye calis bu sayede belki daha cok ilgisini cekeresin

bence üstüne gitme.kaçan kovalanır derler yani..
yaşadığının aşk olduğundan da emin değilim.reddedilmenin verdiği his olabilir.ben de bu tarz bir şey yaşıyorum şu an.

bence üstüne gitme.kaçan kovalanır derler yani..
yaşadığının aşk olduğundan da emin değilim.reddedilmenin verdiği his olabilir.ben de bu tarz bir şey yaşıyorum şu an.
çocukla
evet ya, kötü olmus ama iyi yönünden bak, hic degilse sana kötü davranan degerini bilmeyen birinden kurtulmus oldun bu sayede. yoksa uzadikca uzayacakdi.

katiliyorum, belki sabirla zamanla olur anca
bide sen kendini bi geriye cek bakalim, göz göze gelmemeye calis bu sayede belki daha cok ilgisini cekeresin

evet ben bakmayınca o bakıyor birde ben bu çocukla anonim olarak 3 gün boyunca sürekli mesajlaştım geçen hafta tam benim gibi biri ama şüphelenmeye başladı bende bıraktım

X