Kızlar düşünmekten kafayı yiycem sanırım kısa bi süre önce konu açmıştım biri vardı hayatımda beni bıraktı sebepleri vardı hiç beklemediğim bi anda bıraktı neyse ben çok üzüldüm aradan 5- 6 ay geçti geri döndü tekrar başladık aileler tanıştı o kadar ciddiye geldi iş derken benim kararsızlıklarım vardı kendi içimde sebebini hiç de bilmediğim bi karamsarlık vardı içimde tam emin değildim sanki bişeylerden ama bu benim ruh halimdede var karamsarlık bi şeyleri elde etsemde kolay mutlu olmam. ama herşeye rağmen onla yola devam etmeye karar verdim söz verilmeye bigün kala telefonda konuştuk nişanım olrsa erkek arkadaşlarım gelebilir okuldan sıkıntı olmaz değilmi dedim olur dedi bu konu üzerine tartıştık beni sıkma dedim lütfen kaldıramam bu kadar sıkıya gelmeyi mesleğide imam olduğu için tereddütler vardı sıkarmı diye beni sonra kapattık telefonu bi düşün dedi bazı şeyleri otuttur kafanda ailenle konuş konuşuruz yine dedi tamam dedim sonra bi kaç saat sonra aradım ne dese beğenirsiniz bu iş bitti dedi bana uzatmayalım bu böyle gider heralde ikimiz içinde hayırlısı bu dedi ama ben yalvardım resmen. olmaz dedi tek dediği buydu tabi ailem şokda ben şokda ertesi gün oldu aradı soğuk bi şekilde ailem gelsinmi dedi hayır dedim bu pskolojiyle nasıl gelin diyeyim hepimiz nyee uğradığmızı şaştık. şimdi günlerdir msj atıyo olsun diye e bende şaştım kaldım ondan vazgeçemiyorumda ama ailemde asla istemiyo şimdi ben naapmalıyım kızlar ya :2:
o bunu bi hata olarak görüyo affet diyo benim korkumda bu ya beni evlenince bırakırsa ne yapcam diyorum . ama bi yandan da kızlar kopamıyorum ondan sanki bi daha başkasını sevemiycekmişim gibi
Resmen oyuncak gibi oynamış seninle ve ailenle hemde yok yere
Bir de daha pişman olur muyum diyorsun
Bu adam seni daha çoooooook yüz üstü bırakır.
Sorumluluk sahibi biri değil bu bariz ortada
Eğer affedersen daha çok ağlar üzülür, şokları yaşarsın
Tercih senin .
Sadece son yasanan olsa, derim ki belli ki gaza geldi, kaptirdi gitti...
Sonra da pisman oldu...
Fakat daha oncede birakip gitmesi, geri gelmesi, zaten yeterince sinyal iceriyor...
Sizin kabul edip, icinizde ki sikintiyi onun sadakatsizligine degil de kendi karamsarliginiza yormaniz, ondan vazgecemiyorum demeniz cok ama cok kotu...
Mumkunse kendinize gelin ve bu kadar sacma inisleri cikislari olan bir iliskiye asla devam etmeyin, cok pisman olursunuz...