• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sanırım fikirlerinize ihtiyacım var ! :(

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
Ya bu olay nasıl anlatılır bilmiyorum.Uuzun bir süre hem de baya uzun senelerce birini sevdim sessizce ve arkadaşlarımında aynı kişiyi sevdiğini öğrenince susmak zorunda kaldım ama yine de sevdim engel olamadım.Ve yeni unuttum yani çok çabaladım bunun için nasıl unuttuğumu uzun bir süre çözemedm ama yeni anladım ki ben yakın arkadaşıma aşık olmuştum.Hem de yine eskisi gibi en yakın iki arkadaşım onu severken.Onlardan öncede vardı ona karşı bişeyler ama onlar bana söyleyince içimin acıdıgını farkettim.Eski sevdiğimi düşününce arkadaşlarım için vazgeçtim bi daha aynı olay olsa vazgeçmezdim dedim ama vazgeçmek zorundayım sanırım.Onlar onu seveerken ve bana güvenip anlatırken ben nasıl tutarım bunu içimde.çok suçlu hissediyorum kendimi.Bir fikir bekliyorum sizden :(

Neden suçlu hissediyorsunuz?
Aynı kişiyi sevdiniz diye mi? peki bu sizin elinizde miydi.. Böyle bir durumda o zaman o arkadaşınızda kendini suçlu hissetsin sizi her gece üzdüğü için. Bu söylediğim ne kadar abes ve saçma geldi değil mi? Öyleyse sizin şuan kendinizi suçlu hissetmenizde bi o kadar yersiz..

Ama onu aklından çıkarmaya çalışırsan tabii ki çok çok iyi olur:ssz:

Aşk ve Dua ile :16:

Son düzenleme:
Garip geldi biraz 2 sinde de 2 arkadaşınızla birlikte sizin de sevmeniz
2sinde de 2 arkadaşınız da sizin sevdiğinizi seviyor doğru mu anladım :S

Teşekkür ederim düşünceleriniz için.Ya o arkadaşıma çok değer veriyor banada aynı şekilde ama bilmiyorum ne düşünüyor napıyor.BEn ve o arkadaşım için en yakın arkadaşından vazgeçmek zorunda kaldı bi olay olmuştuda o yüzden.Şimdi sürekli beraberiz üçümüz aama ben yapamıyorum böyle.yani çok severken olmuyor.Bırakıpta gidemiyorum o bizi tercih etmişken.Kafam çok karışık .s

Garip geldi biraz 2 sinde de 2 arkadaşınızla birlikte sizin de sevmeniz
2sinde de 2 arkadaşınız da sizin sevdiğinizi seviyor doğru mu anladım :S
ılki 3 sene önceydi birini sevdim ama sonra öğrendim ki arkadaşlarımdan biri de aynı kişiyi seviyormuş ve benim aram o çocukla iyi diye bana söyledi yardımcı olmamı istedi.Şimdi de aynı şekilde farklı arkadaşım daha yakın bu.

Back
X