Gelinlik Modelleri Kızlar..Seçtiğim 4 Pronovias Modeli Hakkında Fikir Verirmisiniz

merhaba arkadaşlar..bende geçen hafta bi modaevinde fuente yi denedim..dikilmesi için sipariş vericektim bu haftaya erteledim..1800 ama 1500 olur dediler..vakko dan denemedm ama giyince büyülendim..sizce fazla mı 1500??

merhaba arkadaşlar..bende geçen hafta bi modaevinde fuente yi denedim..dikilmesi için sipariş vericektim bu haftaya erteledim..1800 ama 1500 olur dediler..vakko dan denemedm ama giyince büyülendim..sizce fazla mı 1500??

O modelin dikimine mi 1500 dediler canım, fiyat normal gibi aslında, inşallah güzel dikerler, benim baş favorim dir de o model
Bu arada Ankara' dasın sanırım, eğerki diktirirsen, memnun kalırsan, bana gelinlikçinin bilgilerini verirmisin tatlım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Wedding dress Fuente. Pronovias 2011
bence bu en güzeli keşke evlenmeden görseydim

Ben bu modeli aldım vee gelinliğim geldi!!!
:Tam rüyalarımdaki gibi çook asil duruyor.
Ama göğüs dekoltesi var biraz, eğer göğüsleriniz büyükse biraz taşmış durabilir.
Ben her ihtimale karşı 1 beden büyük getirttirmiştim, yanlardan alacaklar böylece biraz askıları kısaltıp gelinliği yukarı çekmiş olcaz.
Sırtındaki oyuk ise mükemmel duruyor!!
ayy hele bi kuyruğu var... normalde göstermemişler pronoviasın kendi sitesinde ama harik auzun bi kuyruğu var.Allahım anlatırken bile eriyorum yanii:)))
Aşık oldum resmen yaa!!! :)))

rozelinda mrb.. şuan modaevinden geldim nete girdim ve sana yazıyorum..biraz önce fuenteyi sipariş verdim dikiliyor..1800 fiyatı peşin 1350 oldu..çok güzel gerçekten hiç öyle kalitesiz falan değil bizzat diken bayanla görüştüm provaları da o yaptırıyor..kızılayda atatürk bulvarında hatun modaevi var gelinlikçiler çarşıısıı.. şuan kartını bulamadım ama adresini daha açık yazarım..üstelik ilgi çok güzel..iki model arasında kalmıştım ama nişanlım fuenteyi seçti..ben ona fotoğrafını göstermiştim sadece güzel demişti üzerimde görünce mükemmel dedi..:)) tavsiye ederim arkadaşım..görüşmek üzeree..

gospodina hayırlı olsun.ben alcanarcılardanım,hayalimdeki gelinlik o.ama alce'de alcanarın kollu hali gibi geliyor bana.merak ediyorum, ağır mı gelinliğin?henüz gidip deneme fırsatım olmadı,düğün tarihim net değil çünkü.ama çok merak ediyorum denersem nasıl olacak diye.mesela ben minyatürüm:)boyum kısa ve zayıfım.yakışır mı ya da ağır olur mu diye meraktan ölüyorum:)

cnm alcanarın kabarıklığı belden başlıyor, alceninki kalçanın yarısına kadar oturuyor.
bi de alcenin baya uzun bi kuyruğu var ama alcanarın var mı bilmiyorum.
ben alceyi pek sert değil diye düşünüyordum. ama kesinlikle öyle değil.
söz konusu pronovias olunca... gelinliğimin üst kısmında korse var içerden. tekrar bi büstiyer giymeye gerek yok yani. bir de gelinliğin içinde demirler var, yani hani transparan modellerde oluyor ya, onun gibi aynı ama dışardan kesinlikle bombe yapıp görünmüyorlar.
ben watters in gelinliklerini de denedim(nerdeyse 3000$dan başlıyorlar) ama hiç bu kadar profesyonel hazırlanmış birine rastlamadım.
danteli çoook zarif, annem öyle gelinlik mi olur taş işletiriz falan diyordu, ben de öyle düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü danteli bozmak istemiyorum artık..
ben 170 boyundayım, kalçadan başlayan modeli taşıyabildiğimi düşünüyorum, ama size bence alcanarın kabarıklığı daha uygun olur.
bence gidip bi an önce deneyin^^

İlgin için çok teşekkür ederim canım. Anladığım kadarıyla fuente modelinden orada var, giyip denemişsin. Sen kendi bedenine uygun mu diktiriyorsun? bu arada fiyatıda çok uygun bence. İnşallah istediğin gibi olur. Bana sonra sonuçları ve bilgileri özelden at emi
Benim düğün bu sene olurmu bilmem ama kışın ortasıda olsa, ben o modelden istiyorum, inşallah bir sorun çıkmaz
Sevgilerimle

ben en çok 2. ve 3. beğendim kilonda müsait olduğundan çok yakışacaktır

Son düzenleme:
en güzel modeli donaire bence
sanada çok yakışıcaktır umarım bi bak derim
mutluluklar

alici_bjk, üzgünüm ama artık donairenin satışı yapılmıyormuş, hem ankara hem de istanbul nişantaşı pronovias'a sordum,yoksa benim de listemde donaire vardı,tabi alcanar'dan sonraki alternatif olarak

acelya merhaba, bahsettiğin gelnlkçiler çarşısı atatürk bulvarıunın neresinde? sakarayaya doğru mu?

ben de alacanar ı diktirmke istiyorum ama kesinlikle dikilmiş örneğini görmeden diktirmeye cesaret edemiyorum, bu yüzden ANKARADA PRONOVİAS modellerini diken yerler konusunda yardım bekliyorum daha önce diktiren arkadaşardan...

benim gelinliğim pronovias donaire ydi çok hoş ve sade bi gelinlik istersen bi bak derim ek bi seçenek olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…