merhaba arkadaşlar..bende geçen hafta bi modaevinde fuente yi denedim..dikilmesi için sipariş vericektim bu haftaya erteledim..1800 ama 1500 olur dediler..vakko dan denemedm ama giyince büyülendim..sizce fazla mı 1500??
Ben bu modeli aldım vee gelinliğim geldi!!!Wedding dress Alce. Pronovias 2011
bence bu çok güzekl ve asil :))
gospodina hayırlı olsun.ben alcanarcılardanım,hayalimdeki gelinlik o.ama alce'de alcanarın kollu hali gibi geliyor bana.merak ediyorum, ağır mı gelinliğin?henüz gidip deneme fırsatım olmadı,düğün tarihim net değil çünkü.ama çok merak ediyorum denersem nasıl olacak diye.mesela ben minyatürüm:)boyum kısa ve zayıfım.yakışır mı ya da ağır olur mu diye meraktan ölüyorum:)
rozelinda mrb.. şuan modaevinden geldim nete girdim ve sana yazıyorum..biraz önce fuenteyi sipariş verdim dikiliyor..1800 fiyatı peşin 1350 oldu..çok güzel gerçekten hiç öyle kalitesiz falan değil bizzat diken bayanla görüştüm provaları da o yaptırıyor..kızılayda atatürk bulvarında hatun modaevi var gelinlikçiler çarşıısıı.. şuan kartını bulamadım ama adresini daha açık yazarım..üstelik ilgi çok güzel..iki model arasında kalmıştım ama nişanlım fuenteyi seçti..ben ona fotoğrafını göstermiştim sadece güzel demişti üzerimde görünce mükemmel dedi..:)) tavsiye ederim arkadaşım..görüşmek üzeree..
saol gospodina.diğer topicde gördüm gelinliğini.gerçekten çok güzel.Allah güle güle giymek nasip etsin.
rozelinda mrb.. şuan modaevinden geldim nete girdim ve sana yazıyorum..biraz önce fuenteyi sipariş verdim dikiliyor..1800 fiyatı peşin 1350 oldu..çok güzel gerçekten hiç öyle kalitesiz falan değil bizzat diken bayanla görüştüm provaları da o yaptırıyor..kızılayda atatürk bulvarında hatun modaevi var gelininlikle dikilmiş bşir örneğinlikçiler çarşıısıı.. şuan kartını bulamadım ama adresini daha açık yazarım.üstelik ilgi çok güzel..iki model arasında kalmıştım ama nişanlım fuenteyi seçti..ben ona fotoğrafını göstermiştim sadece güzel demişti üzerimde görünce mükemmel dedi..:)) tavsiye ederim arkadaşım..görüşmek üzeree..
Kızlarr aşağıdaki linklerde seçtiğim modeller var
İçlerinde sadece alcanarı deneme şansım oldu
Onun resmi var ama mesaj sayım dolmadığı için ekleyemiyorum.
Boyum 1.70 kilom 50 bunları da göz önünde bulundurarak değerlendirmelerinizi bekliyorum
Wedding dress Alce. Pronovias 2011
Wedding dress Alcanar. Pronovias 2011
Fontana modelleri
Wedding dress Fuente. Pronovias 2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?