Kızlar selçuk belevide bedriye ana varmış giden varmi aranızda ???

ben gitmedim ama giden çok tanıdığım var. bir arkadaşın nişanlısının daha önce nişanlandığını söylemişti. kız da yok öyle bir şey falan deyip inkar etmişti. sonra ortaya çocuğun ailesinin bunlar istemez diye sakladığı falan çıkmıştı. yani bunu mu bilmiş diyebilirsiniz de aklımda bu kısmı kalmış hahaha. baktıranların çoğu bildiğini söylüyorlardı. bayağı sıra oluyordu sanırım sabah gidip akşama kadar bekleniyordu. ama artık yaşlandı eskisi kadar iyi değil diye duydum ne kadar doğru bilemem. geçenlerde bir arkadaşımla da konuşunca şimdiki eşini bildiğini farketti sonradan. tarif etmiş vs... giderseniz yazın nasıldı diye =)

Bi tanıdığım 4 5 ay önce gitmiş ve cok memnun kalmışlar. İnş bu hafta gidicez gidersek mutlaka yazıcam.belirli bakma günü varmi hatirliyormusunuz bizde hiç bi bilgi yok çünkü no sunu bulamadık ölecek yola çıkıp gidicez ne çıkarsa bahtimiza

yok belli bir günü diye biliyorum. zaten her yerden geliyordu insanlar, sabah falan gidip bayağı bekleyenler vardı diye duymuştum. kime sorsanız gösterir zaten. haber verin gittikten sonra=)

Korkuyorum ya aslında gitmeye gerçekle yuzlesmeye ☺ bu hafta ici gidicez inş döner donmez yazarım

Yol tarifine gerek yok canım.belevi zaten kasaba.kime sorsan solerler küçük yer olduğu için bide kadın bilindik biriymis sabah gidip gece dönenler oluomus

Ama gittikten sonra tüm detayları yazarım. Nosu filan varsa alicam yazarım mutlaka

Back
X