- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Kızlar 8.haftamdayim doktor bazı tahliller istedi seroloji tahlillerini yaptıramadim yaptırmayan var mı sizce yapılması zorunlu mu sorun yaşar miyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 8.haftamdayim doktor bazı tahliller istedi seroloji tahlillerini yaptıramadim yaptırmayan var mı sizce yapılması zorunlu mu sorun yaşar miyim ?
Canım doktor bi sürü tahlil istedi seroloji diye bir bölüm var istek kağıdında her yer yapmıyor o tahlilleri sen yaptırmadin mi ?KUZU O NE YA ?
Canım doktor bi sürü tahlil istedi seroloji diye bir bölüm var istek kağıdında her yer yapmıyor o tahlilleri sen yaptırmadin mi ?
Onlar mı çıkıyor ortaya önemli yani o zaman mecburen yaptıracağım..Yaptırsan iyiydi hangi hastalığı geçirmişsin hangisini geçirmemişsin ona göre değerlendirilirdi.
Benden 21 tane tahlil istedi doktor çoğunu yaptırdım bunları yaptıramadim yaptıracağım galiba önemli dediler. .bende kalp atışını aldığımız hafat idrar ve kan verdim başka testim olmadı .
bilmiyorum canım seroloji bölümü diye geçiyor. .birazda korkuyorum açıkçası. .bızım doktor benden 6.haftamda labaratuvara yonlendırdı kan aldılar ıdrar aldılar - mıkroplar ve hebatıt aıds ıste aklına gelebılcek butun enfeksıyon vs bakkılcak bunlarda dedı - sonuclarımda temız cıktı bu dedıgın onun ıcınde mı acaba
Tamam bu da kan tahlilinin bir çeşidi.bilmiyorum canım seroloji bölümü diye geçiyor. .birazda korkuyorum açıkçası. .
zaten doktorun ne demişse doğrusu o uymak gerekir.sana yada bebeğe zararı yoksa testlerin yaptırmak iyi olabilir.ben şu ikili taramayı yaptırıp yaptırmama konusunda kaldımBenden 21 tane tahlil istedi doktor çoğunu yaptırdım bunları yaptıramadim yaptıracağım galiba önemli dediler. .
Tamam bu da kan tahlilinin bir çeşidi.
Orda enfeksiyon belirteçleri var.
Tamam onlardır o Zaman.acaba doktorumun 6+0 da benden aldıgı kan ve ıdrar testlerının ıcınde bu bahsedılen bakterıler varmıydı ? cunku doktorum kanda herhangı bır mıkrop ıdrarda herhangı bır bakterı enfeksıyon varmı ; hastalık varmı kan da bakıcaz dedı hepatıt vs hepsı ıcınde dedı ; sızce bu ıgmler ; veya serolojı bolumunun baktıgı testle aynımdıır ? bana yapılan tets -- sonuclar ıcınde gayet temız demıstı doktorum
Canım ikili tarama testini yaptırmamiz lazımmış Bebeğimiz down sendromlu mu diye bakılıyormuş Allah esirgesin bebeklerimizi. .zaten doktorun ne demişse doğrusu o uymak gerekir.sana yada bebeğe zararı yoksa testlerin yaptırmak iyi olabilir.ben şu ikili taramayı yaptırıp yaptırmama konusunda kaldım![]()
Tamam onlardır o Zaman.
Çok şükür canım onlar galiba. .bizde güzel haberler alırız inşallahacaba doktorumun 6+0 da benden aldıgı kan ve ıdrar testlerının ıcınde bu bahsedılen bakterıler varmıydı ? cunku doktorum kanda herhangı bır mıkrop ıdrarda herhangı bır bakterı enfeksıyon varmı ; hastalık varmı kan da bakıcaz dedı hepatıt vs hepsı ıcınde dedı ; sızce bu ıgmler ; veya serolojı bolumunun baktıgı testle aynımdıır ? bana yapılan tets -- sonuclar ıcınde gayet temız demıstı doktorum
Çok şükür canım onlar galiba. .bizde güzel haberler alırız inşallah
Kızlar 8.haftamdayim doktor bazı tahliller istedi seroloji tahlillerini yaptıramadim yaptırmayan var mı sizce yapılması zorunlu mu sorun yaşar miyim ?[/QUOTE
Canım ben de yaptırdım serolojiden istedikleri frengi,hepatit B,kızamıkçık,gebelikte cmv virüsü ve Aids testleriydi.Bunlara bakıldı.Yaptır bence
Ay o zaman yaptırcam bende gülüm dur yarın bi doktor bakayım