- 24 Mart 2015
- 71
- 6
- 49
- Konu Sahibi bynpantalon
Arkadaşlar Psikolojim bozuldu artık. Lutfen son çaremsiniz yardım edin. Bundan iki yıl kadar önce mecburen olmam gereken bir ameliyat vardı. Doktor araştırırdım ve en kafama yatana gittim. Adam beni görür görmez çok ilgilendi. Ama benden hoşlandığını da anladım. İnanın bu hoşlanmalara alışkınım ve oralı olmadım. Ameliyatımı olmadan önce beni incelesin diye karşısında durdum uygun bi mesafede... beni belimden tutup kendine çekti. vücutlarımız yapıştı. öyle baktı yaralarıma yani. ya sabır dedim parasını da ödemiştim. sesimi çıkarmadım. ameliyatımı olur giderim, kaç kez görücem sanki, dedim. oldum ameliyatı çıkıcam ertesi gün odasına çağırdı. bazı işlemler yapayım sana, parada almam dedi. olur filan demedim. hiç sesimi çıkarmadım gittim.Ertesi gün direnleri alalım diye çağırdı gittim,daha ertesi gün dikişleri alalım diye. bu dikiş alma nerdeyse bir ay sürdü. nerdeyse hergün bi dikişimi aldı. her gittiğimde dikişleri alıcam diye bana öyle bi sarılıyoduki. biliyodum hoşlanıyodu. ben o aralar yeni boşanmıştım. eee gel zaman git zaman bende hoşlandım ama belli etmedim. bi gün bu beni öptü. ya ne yapıyosunuz filan derken bende karşılık verdim. böylece iki yıl önce ilişkimiz başladı. farklı şehirlerdeyiz ama her fırsatta onu görmeye gittim. o sadece bi kez geldi. yoğunum çok diyodu. önceleri inanmadım ama anladımki cidden yoğun. ben fazla bişey beklemedim sadece arada sesini duyayım, özledim yada günaydın gönderdiğim mesajlarıma yanıt versin. yada kırk yılın başı kendiliğinden beni hatırlasın bi slm yazsın...ilgisiz olduğunu düşünüyodum. ama o hep yoğunum valla seni sevmesem niye uzatayım bitti der geçerim, seviyorum yapma diyo. bu ara okadar bunalttımki tiriplerimle daha az diyo.sitemli mesajlarımı görmüyo gibi yapıp yazmıyo ama ben telefonunu ne zaman açtı eline aldı hep biliyorum. Dün özlem dolu mesaj attım ameliyattadır yanıtlamadı diye düşünürken baktım bu telefonda... bende: tabii daha önemli işlerin olduğunu unutmuşum seni özleyende kabahat, diye yazdım. oda anlamadım yazmış. bende telefonlar akıllı olunca her dakka ne yaptığını biliyorum yazdım. oda call telde hastalarla konuşup soruları yanıtlıyorum yazmış. bende telefonda ne yaptığın umrumda değilki bunun hesabını sormam kötü olan benim mesajıma bir kelimeyle özledim yazmaman, artık yazmada, böyle devam et yazdım.
arkadaşlar burada bi bayan sapık bi doktordan bahsetmişti ama mesajları silinmiş bulamadım. acaba böyle biriylemi karşı karşıyayım bilemedim. seviliyormuyum onuda bilemedim. ağlamaktan uyuyamıyorum. iş yerinde işlerime adapte olamıyorum.
arkadaşlar burada bi bayan sapık bi doktordan bahsetmişti ama mesajları silinmiş bulamadım. acaba böyle biriylemi karşı karşıyayım bilemedim. seviliyormuyum onuda bilemedim. ağlamaktan uyuyamıyorum. iş yerinde işlerime adapte olamıyorum.