kızlar sevgilim moralimi çok bozdu

Ay ben geçen gün çok sarhoştum. Sevgilim bendeydi. Birlikte olduk, bazı şeyleri hatırlıyorum ama her şeyi hatırlamıyorum. Ertesi gün “biz şöyle şöyle mi yaptık, şöyle şöyle mi oldu, ben şunu mu dedim” falan sevgilime soruyorum sürekli 😂. Duş almak için üzerimi çıkarırken bi baktım, memelerime kan oturmuş. Gittim naptın memelerime diye bağırdım :KK70:. Hassaslar diye çok kurcalatmam normalde. Sarhoşken fark etmiyorum diye ısırmış mı, tırnak mı batırmış, hâlâ geçmedi :işsiz:
Adam yarı bilincini kaybetmişken tüm hıncını almış ahdkdhsjsj:KK70::KK70:

Ay ben geçen gün çok sarhoştum. Sevgilim bendeydi. Birlikte olduk, bazı şeyleri hatırlıyorum ama her şeyi hatırlamıyorum. Ertesi gün “biz şöyle şöyle mi yaptık, şöyle şöyle mi oldu, ben şunu mu dedim” falan sevgilime soruyorum sürekli 😂. Duş almak için üzerimi çıkarırken bi baktım, memelerime kan oturmuş. Gittim naptın memelerime diye bağırdım :KK70:. Hassaslar diye çok kurcalatmam normalde. Sarhoşken fark etmiyorum diye ısırmış mı, tırnak mı batırmış, hâlâ geçmedi :işsiz:
Alkollüyken sık yaşadığım bir durum yalnız değilmişim 🥲 dünya hassas bedenler için cehennemdir 🥲🥲🥲

Siz gerçek misiniz artık emin olamıyorum. Gerçekseniz eğer kendinize hiç saygınız yok erkek yokluğundan bulduğunuz insanı bırakmak istemiyorsunuz üstelik ettiği muhabbete rağmen. Bir ara kilolu olduğunuzu okumuştum o yüzden mi bu kadar sığsınız kendinize güveniniz yok.

Sevgilin henüz erkek çocuğu kıvamında... Erkek olabilmiş birini bulmak lazım dişi olarak ki,bu şekilde moraller bozulmasın...
O da kadınların kendi değerinin farketmesinden geçer...
siz de çocuk veya ergen kıvamından değerli dişi enerji formuna girmek için yatrım yapın ve sevgilinizi evrilmesi için uzay boşluğuna doğru gönderin...

Ceycey taktın sen bu kıza ama aaa:) Nasıl olsa erkek değilim diye mi bu rahat takilmalarin anlamadım ki :KK70: iyidir o ben diyim yeni aşka dönüşebilecek yolculuklara kucak açmış olabilir. Bu sefer olur mu onu sormak lazım
ama don konusuna bakarken yakaladım kendisini .bir halini sorayım dedim gelmişken siteye.kötü mü yaptım? :işsiz:

Back
X