• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sevgilime sevgililer günü icin ne almalıyım yardımcı olun:(

Xxcansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
58
0
86
İstanbul
kızlar cok kararsızım ne almalıyım ... değişik bişey almak istiyorum ben 12sinde 7. aya giricez ilk sevgililer günümüz..:6::16::16: siz ne almayı düsünüyosunuz fikirlerinizi paylasırmısınız?:6:

Canım ben çok güzel bi site buldum sevgilinizeözel diye

Kitap yapılıyor ya da ajanda çok hoşuma gitti bizde 8.aydayız onu yaptırmayı düşünüorum ama bakalım :69: :21:

dediğin sitede fiyatlar biraz pahalı sanki.fottom diye bi site var,oraya bakmanızı öneririm,kendi fotoğraflarınızdan ve yazdıklarınızdan bi kitap oluşturabliyosunuz.fiyat olarak da çok daha uygun.ayrıca ben yaptırmıştım,hiç sorun yaşamadım.şubelerinden teslim alıyosunuz ya da eve gönderiyolar.kapak tasarımı,fonlar,yazı renkleri,fotoğrafların sayfalara yerleştirilmesi vs herşey sizin elinizde.çok fotoğrafınız varsa 1 sayfaya 4-6 tane,az varsa 1-2 tane yerleştirebiliyosunuz.ister yatay,ister dikey,ister çapraz koyabiliyosunuz,istediğiniz yazıları yazabiliyosunuz.kısacası bu da çok özel oluyo

Canım ben çok güzel bi site buldum sevgilinizeözel diye

Kitap yapılıyor ya da ajanda çok hoşuma gitti bizde 8.aydayız onu yaptırmayı düşünüorum ama bakalım :69: :21:

hımmm güzel fikir siteyi paylaşşsan tatlım.. bende güzel bi sepet hazırlamayı düşünüyorum.. büyük sirin bi kutu bulucam yada sepet olabilr büyük olması sart :).. içine değişik seylerle doldurucam.. ayrıca güze güzel bi kalpli kutuda cikolatalar sekerlemeler dolu bi paket yaptırıcam..

Arkadaşlar ben bu sene eskiden beri çok istediğim bir hediye aldım eşime.
Görmüşsünüzdür mutlaka aynı oscar ödülüne benzer bir tasarım yapıyorlar.Önün de ne isterseniz yazıyor yani yılın sevgilisi yılın eşi..Ben yılın sevgilisi yazdırdım kargoda şimdi.Bir sitede bir günlük indirimi vardı dün fakat başka yerlerde de bulabilirsiniz ama o kadar uygun fiyatlı olur mu bilemem :26:
Umarım fikir verebilmişimdir.

dediğin sitede fiyatlar biraz pahalı sanki.fottom diye bi site var,oraya bakmanızı öneririm,kendi fotoğraflarınızdan ve yazdıklarınızdan bi kitap oluşturabliyosunuz.fiyat olarak da çok daha uygun.ayrıca ben yaptırmıştım,hiç sorun yaşamadım.şubelerinden teslim alıyosunuz ya da eve gönderiyolar.kapak tasarımı,fonlar,yazı renkleri,fotoğrafların sayfalara yerleştirilmesi vs herşey sizin elinizde.çok fotoğrafınız varsa 1 sayfaya 4-6 tane,az varsa 1-2 tane yerleştirebiliyosunuz.ister yatay,ister dikey,ister çapraz koyabiliyosunuz,istediğiniz yazıları yazabiliyosunuz.kısacası bu da çok özel oluyo

Evet yaa burası daha ucuzmuş :23: hemde her çeşitten var :52: burayı bi inceleyeyim :34:

hımmm güzel fikir siteyi paylaşşsan tatlım.. bende güzel bi sepet hazırlamayı düşünüyorum.. büyük sirin bi kutu bulucam yada sepet olabilr büyük olması sart :).. içine değişik seylerle doldurucam.. ayrıca güze güzel bi kalpli kutuda cikolatalar sekerlemeler dolu bi paket yaptırıcam..

Burası Canımmm :52:

yaa ben bjk forması aldm oda bana gs forması alıcak daha baska şeyler de düşünüyorum ama tam bakamadım :)

Back
X