bu kadar olur :) :)
benim eski sevgilim de bana her fırsatta 'seni asla bırakmıcam' derdi.
Ben de her seferinde 'ben de seni bırakmıcam,tabii bırakmam için ekstra bi çaba sarfetmezsen' derdim
Şimdi yazınca farkettim,çok salakça bir cümleymiş..Ama böyle demek geliyordu içimden çünkü bazı hal ve hareketleri onu bırakmam için özel olarak yapıyo gibiydi,uyuz ediyodu beni:))
Bence sevgilin sana bir sinyal gönderiyor.Ondan ayrılmak istemiyosan birazcık daha dikkat etmelisin haraketlerine...
Hem kendini ezdirmemek için sesini yükseltmene iğneliyici konuşmana gerek yok ki.Sakinliğini koruyarak tüm sorunlarının üstesinden gelebilirsin...Biraz suyuna gidersen bütün ipleri eline almak daha kolay olur bence.
Kendi özel hayatımda dikkat ettim de ne zaman sesimi yükseltip triplerle istediğimi elde etmeye çalışsam hep ters tepmiş,o dileğim olduğu zaman bile beni mutlu etmemiş...Ama ne zaman anlayışlı davransam,yumuşak başlı olsam her istediğim bir bir önüme gelmiş...
tavsiye ederim.
Ayrıca sen sesini yükselttip kırıcı konuşmalar yaptığında o da sana sesini yükseltip kırlacağın şeyler söyleyebilir,üzülebilirsin...
Bence accık daha mukayyet ol kendine