kızlar sevgilinizden sıkıldığınız zamanlar oluyormu bu zamanı nasıl atlatıyorsunuz ?

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
hepinize hayırlı geceler diliyorum öncelikle evet kızlar böyle durumlar illaki oluyordur ne kadar da çok sevseniz onu veya olmuyordur yinede genel konuşmayım ben ama onu deli gibi sevdiginizi biliyorsunuzdur bu durumdan kurtulmak bu histen kurtulmak için neler yaparsınız veya acaba karşı taraf sıkıldıgı için de böyle hisettiğimiz zamanlar da oluyor mu sizce

Şu an için sevgilim yok benim ama geçmişten örnek vereyim.
6 yıl sevdim sevgilim değildi ayrıca ama bir gün bile sevmekten sıkılmadım ben.
Sevince bana göre insan niye sıkılsın ki zaten sıkılıyorsa da o ilişki de vardır bir sıkıntı :44:

canım bu öyle bi sıkılma degil ya ben onu deli gibi seviyorum ama bu aralar neden böyle hissediyorum bilmiyorum aslınfa su anda herşeyden sıkıldım bunaldım belkide bu yüzdendir demi gecen gün kavga ettik onu kaybecegim diye öldüm öldüm dirildim resmen sabaha kadar agladım ama bugun niye böyleyimm of off caınm ne yapacagımı şaşırdım artık :(

Evet o gün kavga etmiştiniz barıştınız mı peki ?
Şu an ki durumun neden bilmiyorum ama bunalmış olabilirsin canım belki de ondan.

Sevgilinle barışmışsın mutlu olmalısın canım.Tabi bir tek bundan değil genel olarak sorunların nedir bilmiyorum ama ailen başındaysa mutlu huzurlu ortam varsa gerisi boş mutlu olmaya çalış o yüzden canım.Elinde olanların kıymetini billdikten sonra mutsuz olman imkansız benden sana ister nasihat ister öğüt olsun.

Benim kişilik özelliklerimden dolayı sanırım sadece sevgili değil sıkılmadığım hiç bir şey yok!

Saç rengimden sıkılırım sürekli değiştiririm,şeklinden sıkılırım sürekli değiştiririm.Kendimi geçtim hobilerimden sıkılırım değiştiririm ve buna benzer bir çok şey.Dolayısıyla sevgilimden de sıkıldığım zamanlarım oluyor.Özellikle bu ara ne söylese batıyor bana.Ama gelip geçici bir durum benim için.Nasılsa yakında şuan ki ruh halimden de sıkılıcam ve değişcem.Belki haftaya sevgilisini çok çok seven bir insan olurum kim bilir....

Bende sıkılma gibi değilde mesela o aralar çok kavga ettiyse bunalıyorum tabi geçici oluyor...

Back
X