Kızlar sezeryandan sonra dikişler kaçıncı gün alınıyor?

dikişler alınmıyo ki. ben daha önce sezeryan oldum estetik dikiş attılar onlar da alınmadı sanırım kendiliğinden düştü ya da eridi bilmiyorum. Ama normal dikiş bile olsa ne kadar acıyabilir ki sonuçta küçücük bir ip yani.

Benimde estetik dikiş ama bayağı geniş bi alanı kaplıyo. Yani iki karış kadar maalesef. Ve her iki ucundada naylonumsu ipten iki düğüm var. Doğum heyecanından doktora sormayı unuttum hangi gün alınacak diye.

çok geçmiş olsun, 2 karış çok fazla değil mi? Birz korktum şimdi. Ama önemli olan bbeğinizin sağlığı tabiki , herşey geçer güle güle sağlıkla büyütün ınşallah.

2 karış mı..çok değil mi canım..
benim seszaryanım 1 karışa yakın...

dikiş yok ama canım uçlarında ip oluyordu..1 hafta sonra gitttim aldırmaya..pansumana yaparken çekmiş farkında bile değildim..acım falan yok..zaten 10 günden sonra hiç birşey kalmıyor..

geçmiş olsun

maalesef tam iki karış kesiğim. benimkini fazla kesmişler. devlet hastanesinde sezeryan oldum ondandır büyük ihtimal

benimde dikişim alınmadı canım kendiliğinden deri içinde eriyip yok oluyor. kesinin iki ucunda ilk günler ip gibi bir şeyler vardı 1kaç milimlik. onlarda düştü kendiliğinden.
benim kesimde 14cm uzunluğunda (mezuroyla ölçmüştüm) hatta çok uzun diye bununla ilgili bir topikte açmıştım. her arkadaşın farklı uzunluktaydı kesisi. sonra öğrendimki bebeğin geliş pozisyonuna göre kesi uzunluğu değişiyormuş. benim bebek makat geliş geldiği için, dr. kafasına herhangi bir zarar gelmesin diye normalden biraz daha fazla kestiğini söylemişti. mesela arkadaşımın kesiği 7 cm. yani benimkinin yarısı kadar. üstelik doktorumuzda aynı kişi.

dikiş alınması diye bişi kaldımı yahu? artık dikişler hep estetik yapıştırma oluyo diye biliyorum..

Sezaryen bölgesi dışarıdan dikiş izi belli olmayacak şekilde dikiliyor. Dikiş atmak için kullanılan malzeme vücudun içinde zamanla eriyor. Yapıştırma vs. dedikleri teknik aslında bu...

tam 10 gün sonra alınıyor acı falanda olmuyor sadece çok hafif bir sızı hissettim ben canım geçmiş olsun

benim bu ara cok fazla arkadasım doğum yaptı hiçbiri dikiş aldırmadı eriyendenmiş dış dikişler..

geçmiş olsun glup allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini benimde bir arkadaşım devlette sezeryan olmuştu onada baya büyük bir kesi atmışlardı bir arkadaşında dediği gibi bebeğin pozisyonundan olabilir. tekrar geçmiş olsun.

Back
X