Sezeryan dikişi acısı

emelerce

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
1
0
1
33
Arkadaşlar merhaba,
25 gün önce 2. Kez sezeryan oldum. Geçiyor gibiydi acılarım ama son 2-3 gündür dikiş yerimde ağrı var zor yürüyorum yine. Ev işi hiç yapmamıştım annemdeydim eve döndüm biraz iş yaptım fazla ayakta kaldım sanırım emzirmek için oturunca acı hissetmeye başladım. Böyle sorun yaşayan var mı ? :(

Arkadaşlar merhaba,
25 gün önce 2. Kez sezeryan oldum. Geçiyor gibiydi acılarım ama son 2-3 gündür dikiş yerimde ağrı var zor yürüyorum yine. Ev işi hiç yapmamıştım annemdeydim eve döndüm biraz iş yaptım fazla ayakta kaldım sanırım emzirmek için oturunca acı hissetmeye başladım. Böyle sorun yaşayan var mı ? :(
Benimde 15 gün oldu sezeryan olalı tam.gecmemisti zaten ama annem yanımdan gidince bende ev işi yaptım dün silip süpürdüm çamaşır selesi taşıdım astım falan derken bende işlerin bitiminde acidigini fark ettim malesef yormamak gerekiyor galiba ilk benjm bı de

Hafif ağrılar olabilir normal zaten 3 ay zorlu iş ağır kaldırma ağır sporlar yasak yani sızlamalar oluyor. Ama çok dayanılmıcak gibiyse dr la görüşün

Evet ben de yaşadım. Ağrım geçti diye ev işi yapmıştım o sıra sızlama olmuştu üstüne bir de 3 yaşındaki oğlumun ayağı çarptı zıplarken. Ama artık geçti tamamen.

Back
X