Kızlar sice hamileyimm

Kızlar sizce hamilemiyim

• Evet

OY: 3 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
Kızlar sizce hamilemiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 148
canım bu arada testi ilişkiden sonra kaçıncı gün yaptın ben 12. gün yaptım ama negatıf sence erkenmı yapmış oluyorum

15 gün oldu canım. Bende sabırsızlandığım için dayanamayıp hemen yaptım benim karın ağrılarım gece çok oluyor biraz bekle adetine yakın yap

Kızlar erken gebelik testi aldım yaptım şimdi. Tek çizgi çıktı hamile değilmişim

Şu pahalı testlerden mi aldın canım?benm normal testte kopkoyuyken o erken gebelik testi denen pahalı testte silik çıkmıştı..keşke bugün bi kan testi yaptırsaydın

Kızlar erken gebelik testi aldım yaptım şimdi. Tek çizgi çıktı hamile değilmişim
Ben erken gebelikte tek çıkıp normalde silik gördüğüm ve hamileydim erkenlerin çoğu sorunlu takma onları sen yarın sabah normal olanın aynı markasından tekrar yap eğer koyulaşma varsa zaten fark edilir eğer hiç birşey yoksa belki vücuda tam tutunamadan atmıştır bebeği ama çizgin belli yani hormonal bir artış var yani

Burda da var bir silik çizgi
Canım adetime 8 gün var bekliyip kan testi yaptırcam eger regl olmazsan çünkü çok stres oldum piskolojim bozuldu
Şu pahalı testlerden mi aldın canım?benm normal testte kopkoyuyken o erken gebelik testi denen pahalı testte silik çıkmıştı..keşke bugün bi kan testi yaptırsaydın
evet canım pahalı testen aldım. Bakalım beklicem adetim geçene kadar 8 gün var

Back
X