Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımEvet hamilesin.
EvetKızlar sizce hamilemiyim
Ben erken gebelikte tek çıkıp normalde silik gördüğüm ve hamileydim erkenlerin çoğu sorunlu takma onları sen yarın sabah normal olanın aynı markasından tekrar yap eğer koyulaşma varsa zaten fark edilir eğer hiç birşey yoksa belki vücuda tam tutunamadan atmıştır bebeği ama çizgin belli yani hormonal bir artış var yaniKızlar erken gebelik testi aldım yaptım şimdi. Tek çizgi çıktı hamile değilmişim
Burda da var bir silik çizgi
Canım adetime 8 gün var bekliyip kan testi yaptırcam eger regl olmazsan çünkü çok stres oldum piskolojim bozulduBurda da var bir silik çizgi
Canım adetime 8 gün var bekliyip kan testi yaptırcam eger regl olmazsan çünkü çok stres oldum piskolojim bozulduBurda da var bir silik çizgi
evet canım pahalı testen aldım. Bakalım beklicem adetim geçene kadar 8 gün varŞu pahalı testlerden mi aldın canım?benm normal testte kopkoyuyken o erken gebelik testi denen pahalı testte silik çıkmıştı..keşke bugün bi kan testi yaptırsaydın
Son kararin mi? :)Kızlar hamileyimm
S
Son kararin mi? :)
Saka bir yana gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
kan mi verdin?[/QUOTE Banada şaka gibi geliyor ama öleee çok mutluyum allah herkese nasip etsin