Herkese merhabalar öncelikle , benim acaba söylemeli miyim diye içimi yiyen bir konu var maalesef sizlerden de fikir almak istiyorum.Yaklasik 5 aydır çok iyi giden bir ilişkim var ve ben bundan 2 yıl önce hpv teşhisi aldım o dönemleri hatırlamak dahi istemiyorum benim için inanılmaz travmatikti,çünkü benim ilk ilişkimdi.Daha hpv nedir bilmezken kendimi hastane hastane gezerken buldum.Hpv tanısı aldığım zaman içerisinde siğillerim vardı yaklaşık 3 ay benimleydiler doktor yaşımın çok genç olmasıyla birlikte çok hızlı atlatacağımı söylemişti tam olarak söylediği gibi de oldu 3 ay içerisinde siğiller kendi kendine yok oldu 1 tanesi çok büyüktü sadece o yakıldı bir daha da hiç çıkmadılar çok şükür zaten atlattım aktif hiçbir şeyim yok testlerim temiz 1.5 yıldır hiçbir şeyim yok bunu şu an hayatımda olan erkek arkadaşıma söylemeli miyim bilmiyorum aktif cinsel ilişkimiz var 2-3 aydır aslinda onda bir belirti yok ama ondan bana bir şey bulaşacak diye de geriliyorum aramızdaki yaş farkiyla birlikte onun cinsel hayatı çok daha uzun geçmiş benim ilk ve son olmuştu 2 yıldır hiç cinsel aktivitem de olmadı ama o gerek üniversite dönemlerinde gerekse yurt dışında olduğu dönemde birçok ilişkisi olmuş şimdi işin özün belki onda da var bilmiyor bu kısım çok gerici belki öncesinde atlattı haberi yok ya da taşıyıcı umuyorum ki böyle bir şey yoktur böyle düşünme sebebim de maalesef ki benim ilk ilişkimden kapmis olmam onun da benden çok daha fazla ilişkisi olunca ister istemez ben ilk ilişkimden kaptiysam onun bu kaçıncı ilişkisi illa kapmiştir diye düşünüyorum maalesef bu hpv olayı da benim çok özelim evet şu an ilerisi için ciddi düşünüyoruz ama ne olacağı belli olmaz geçip gitmiş bir şeyi de söylemek istemiyorum açıkçası ama vicdanim da çok rahatsiz olur da ben söylemeden öğrenirse o daha da sıkıntı