Kızlar silik bir çizgim var :)

Fatos3458

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
2.254
2.606

11716081_10153164349783323_102983314_n.jpg

Allahım nihayet silikte olsa bir çizgim var.Bat yarın ama ben dayanamayıp test yaptım,ve silik çizgiyi gördüm.Akşam kan testine gidicem, inşaallah bebişim vardır(Amin diyin nolur).Bat a 3 gün kalasıya bir test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm.Dün tekrar yaptım hiç birşey çıkmayınca çok moralim bozuldu.Tam çöpe atıyordum ki test in kırık olduğunu farkettim.Bende bu sabah tekrar yapayım dedim.Ve hemen silik çizgim çıktı :KK37:Kan testim pozitif çıkarsa eşime o zaman söylemeyi düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 1575945

Allahım nihayet silikte olsa bir çizgim var.Bat yarın ama ben dayanamayıp test yaptım,ve silik çizgiyi gördüm.Akşam kan testine gidicem, inşaallah bebişim vardır(Amin diyin nolur).Bat a 3 gün kalasıya bir test yaptım ve hayalet çizgiyi gördüm.Dün tekrar yaptım hiç birşey çıkmayınca çok moralim bozuldu.Tam çöpe atıyordum ki test in kırık olduğunu farkettim.Bende bu sabah tekrar yapayım dedim.Ve hemen silik çizgim çıktı :KK37:Kan testim pozitif çıkarsa eşime o zaman söylemeyi düşünüyorum :)

hamişsin maşallah hadi hayırlı olsun bacım seni takip ediyordum çok sevindim :)

Çok sağol canım ya inşaallah öyledir.Bakalım kan testine kadar kaptırmıycam kendimi söz verdim.Eşime de söylemedim henüz.

kan ver netleşsin ondan sonra ama bence var canım yoksa durup dururken çıkmaz :)
ben daha silik çizgi ile ögrenmiştim :)

Valla bu teste göre hamılesın..resmen cıft cızgi..
Hadi inşallah hamılesındır..

baya belli senin cizgi, hadi hayirlisi. benimde gozum cikmisti bu cizgilere baka baka:)

kızımız olucak allahım izni ile sağol allah razı olsun canım evet yaklaştı şükür :)

Ay çok sevindim kız olacak olmasına.Benim 6 yaşında bir oğlum var, bir de kızım olsun çok istiyorum.Tabi ki en başta sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyenlerdenim.Çin takvimine bakmışmıydın hiç tutuyor mu senin ki?

Ay çok sevindim kız olacak olmasına.Benim 6 yaşında bir oğlum var, bir de kızım olsun çok istiyorum.Tabi ki en başta sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyenlerdenim.Çin takvimine bakmışmıydın hiç tutuyor mu senin ki?

hiç bakmadım canım valla eşimde bende kız istiyorduk ilk bebişimiz ve çok şükür kızımız olucak
rabbim göblüne göre versin inşallah kız olur bir oğlan bir kız ne güzel olur Gerçi Eli Ayagı düzgün saglıklı olsunda cinsiyet 2.planda kalıo

Eki Görüntüle 1575945

hamilesin . tebrik ederim

Tebrikler canim..ne guzel ins birgun Rabbim banada nasib eder.pko war bnde.glifor kullaniom.adetlerim cok duzensiz

X