Kizlar silik cizgiyi gördünüz mu nolur bakin :)))))

Kızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
Canım merhaba bende silik bir çizgi görünüyorum adet geçikmeni bekle sonra kan ver bence, inşallah bebeğin seninledir.

Ben resmi büyültmeden gördüm silik çizgiyi, ben erken gebelik testinde bundan dahada silik çizgiyle öğrendim. Hatta teste şuan bakınca diyorum bende nasıl bir göz var nasıl görmüşüm bunu umarım bebişin seninledir

ayy bana umut oldun canım benim ama görmeyenler de var bilmediğim marka alsam bozuk dicem ama bir gebenin günlüğünden aldim belki duymussundur testleri çok hassas 5 gün önce fln yapmış oldum Ben normal kaset test üstelik daha catlmadn sadece 1 hafta geçti sence çıkma ihtimali varmi birde sen de normal kaset teste öğrendin dimi erken test değildi.

Simdi tekrar okudum erken gebelikmis seninki ben normal kaset testle yaptım ve boyle çıktı oyuzdn sasirdim :))

Canım kaset testte çıkması için daha fazl olması lazım değerin , ben erken gebelik testinde bile o kasar hassas olmasına rapmen aşırı silik çizgiyle öğrendim bak bulup atayım sana testimi,

Bak ilk yaptığım erken test ve hemen peşine sabah yaptığım kaset test

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 296
  • image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 299
Bak ilk yaptığım erken test ve hemen peşine sabah yaptığım kaset test
Erken test te görmedim ama kaset testte çok belli oluyo canım aldığım testlerde bozuk değil sayfadaki kadin bozuk olma imkanı yok diyo nasil erken cikti sasirdim bilemiyorum kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…