Yarın bence kan ver canmYarın sonucu mutlaka söyle olurmu canim tüm dualarım seninle
Canım merhaba bende silik bir çizgi görünüyorum adet geçikmeni bekle sonra kan ver bence, inşallah bebeğin seninledir.Kızlar adetime 4 5 gün var bu normal.kaset test ama çok hassas bir test guvenilir yerden aldım bi bakın nolur silik çizgi var mi çok heyecanlıyımmm :))))
İnşallah canım pazar günü kan veririm belki dayanamıyorumCanım merhaba bende silik bir çizgi görünüyorum adet geçikmeni bekle sonra kan ver bence, inşallah bebeğin seninledir.
İçin rahat edecekse ver tabi canım, ama silik var sanki yedek testin varsa sabah ilk idrarla yap birdeİnşallah canım pazar günü kan veririm belki dayanamıyorum
Kan ver bence sende canım ben pazar günü kan testi yaptircampost sahibi arkadaşım merhaba benimde senin gibi adetime 5 gün var bu sabah test yaptım silik gibi incecik pembelik çıktı ama emin değilim bende
Olur canım sende söylersin merak ederimYarın sonucu mutlaka söyle olurmu canim tüm dualarım seninle
Tamam canim sen yarın kan testi yaptir bende pazar günüOlur canım sende söylersin merak ederim
Yurtdışında yaşıyorum maalesef yok burda kan testi mecbur bekleyeceğimTamam canim sen yarın kan testi yaptir bende pazar günü
Tekrar gebelik testi yap o halde canım merak ettimYurtdışında yaşıyorum maalesef yok burda kan testi mecbur bekleyeceğim
ayy bana umut oldun canım benimBen resmi büyültmeden gördüm silik çizgiyi, ben erken gebelik testinde bundan dahada silik çizgiyle öğrendim. Hatta teste şuan bakınca diyorum bende nasıl bir göz var nasıl görmüşüm bunuumarım bebişin seninledir
Simdi tekrar okudum erken gebelikmis seninki ben normal kaset testle yaptım ve boyle çıktı oyuzdn sasirdim :))ayy bana umut oldun canım benimama görmeyenler de var bilmediğim marka alsam bozuk dicem ama bir gebenin günlüğünden aldim belki duymussundur testleri çok hassas 5 gün önce fln yapmış oldum Ben normal kaset test üstelik daha catlmadn sadece 1 hafta geçti sence çıkma ihtimali varmi birde sen de normal kaset teste öğrendin dimi erken test değildi.
Canım kaset testte çıkması için daha fazl olması lazım değerin , ben erken gebelik testinde bile o kasar hassas olmasına rapmen aşırı silik çizgiyle öğrendim bak bulup atayım sana testimi,ayy bana umut oldun canım benimama görmeyenler de var bilmediğim marka alsam bozuk dicem ama bir gebenin günlüğünden aldim belki duymussundur testleri çok hassas 5 gün önce fln yapmış oldum Ben normal kaset test üstelik daha catlmadn sadece 1 hafta geçti sence çıkma ihtimali varmi birde sen de normal kaset teste öğrendin dimi erken test değildi.
Erken test te görmedim ama kaset testte çok belli oluyo canım aldığım testlerde bozuk değil sayfadaki kadin bozuk olma imkanı yok diyo nasil erken cikti sasirdim bilemiyorum kafam karistiBak ilk yaptığım erken test ve hemen peşine sabah yaptığım kaset test
Yazdim
O kadını biliyorum, ve evet bencede testleri bozuk değilErken test te görmedim ama kaset testte çok belli oluyo canım aldığım testlerde bozuk değil sayfadaki kadin bozuk olma imkanı yok diyo nasil erken cikti sasirdim bilemiyorum kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?