Gebeliğe Hazırlık Kızlar silik çizgiyi görebiliyormusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Precdıcor early tek çizgi çıkınca üzüldüm bi sökim dedim sinir oldum açtım böyle bşy gördüm acaba negatifte olsa içerde çizgi olurmu
Ben de 2 gün önce (adetime 4gün kala) aynı markayı kullandım. Sorunu cevaplayabilmek için hemen açtım testimi şimdi. Cevabın fotoda😁

Eklentiler

• 02CD490F-D961-4486-8EDA-A2C904090BCC.webp
    02CD490F-D961-4486-8EDA-A2C904090BCC.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 73
Eminmisin ışık yansıması olmasın diğer çizginin gölgesi gibi :KK43:((
Fotodan gördüğüm kadarıyla seninkinde pembemsi çizgi var ama emin hamileliğinden olamam tabi. Sabredebiliyorsan iki gün daha bekle ve tekrar test yap, sabredemezsen yarın kan vermeye git. Ama şunu unutma; adetin gecikmeden, kese görünmeden hamile sayılmazsın. Hatta doktorlar kalp atışını duyana kadar hamilesin diyemiyor takipte kalacağız vs diyor.
Umarım gönlünce olur her şey. Sonucunu bize de yaz:)

Fotodan gördüğüm kadarıyla seninkinde pembemsi çizgi var ama emin hamileliğinden olamam tabi. Sabredebiliyorsan iki gün daha bekle ve tekrar test yap, sabredemezsen yarın kan vermeye git. Ama şunu unutma; adetin gecikmeden, kese görünmeden hamile sayılmazsın. Hatta doktorlar kalp atışını duyana kadar hamilesin diyemiyor takipte kalacağız vs diyor.
Umarım gönlünce olur her şey. Sonucunu bize de yaz:)
Kalp atışını duymadan tabiki inanmam ama bu süreci yaşamayı umutlanmayı seviyorum galiba

Back
X