Negatife de razı insan şu silik çizgiler olmasa2 buçuk sene dir her ay negatif görüyorum bensen umarım benim kadar beklemeden hamile kalıp anne olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatife de razı insan şu silik çizgiler olmasa2 buçuk sene dir her ay negatif görüyorum bensen umarım benim kadar beklemeden hamile kalıp anne olursun
Hakkında hayırlısı tez zamanda rabbim nasip etsin hepimizeNegatife de razı insan şu silik çizgiler olmasa
Amin inşallahHakkında hayırlısı tez zamanda rabbim nasip etsin hepimize
Aynen oyle benim de saniyesinde cikmisti ve gebelik yoktu suanda da bunu yasiyorum adetim 14 un gecti 9.gun ciftlere kanip kan baktirdim negatif ama halen adet goremedim. Yapraniyor insan. Sanirim en iyisi akışına birakmakO kadar saçma ki 5 dkka da çıkarsa kesin gebelik deniyor benim daha önce 5 dkka da çıktığı da oldu gebelik yoktu
Ben adet oldum bu ay da yokAynen oyle benim de saniyesinde cikmisti ve gebelik yoktu suanda da bunu yasiyorum adetim 14 un gecti 9.gun ciftlere kanip kan baktirdim negatif ama halen adet goremedim. Yapraniyor insan. Sanirim en iyisi akışına birakmak
Merhaba reglime 6 gün kala 3 gün pembe lekelenmem oldu normalde hiç erken gelmez.regleAynen çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsinnn ya
Onu soruyorum bende anlayamadimE sonuc hamilemisiniz
bu 5dk sonra çıktıysa kesin kuruma çizgisi. insallah gerçekten gebelik olmusturMerhaba reglime 6 gün kala 3 gün pembe lekelenmem oldu normalde hiç erken gelmez.regle Eki Görüntüle 3082347 bir gün önce yaptım sonradan böyle silik çıktı sizce var mi