- 25 Mayıs 2022
- 1.723
- 504
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Doktor anestezi olmaması senin için daha iyi 9 haftalık bebeğim anestezi siz alcaklar çok korkuyorum çok acı cekermiyim bilmiyorum yaşayan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun inşallah acısız geçirirsiniz hiç yaşamadım bilemiyorumDoktor anestezi olmaması senin için daha iyi 9 haftalık bebeğim anestezi siz alcaklar çok korkuyorum çok acı cekermiyim bilmiyorum yaşayan varmi
Allah yardımcınız olsun bende o şekilde kürtaj oldum korkmayın kolay geçer inşallahDoktor anestezi olmaması senin için daha iyi 9 haftalık bebeğim anestezi siz alcaklar çok korkuyorum çok acı cekermiyim bilmiyorum yaşayan varmi
İyim şimdilik biraz ağrı oluyor sadeceGeçmiş olsun nasıl oldunuz iyi misiniz
Çok teşekkür ederim şimdilik iyiyimGeçmiş olsun nasıl siniz durumunuz nedir iyisinizdir inşallah
Canım hamile kalabilir mi kürtajdan sonra bir de bana doktor içerisi çok enfekte olmuş dedi içerisi yapış yapış dedi çok korktumAllah yardımcınız olsun bende o şekilde kürtaj oldum korkmayın kolay geçer inşallah![]()
2 kez kürtaj oldum ben canm 2. Den hemen sonra hamile kaldım inşallah sende öyle olursun bu süreçte ilacını falan düzenli kullan geçsin enfeksiyon. geçmiş olsunCanım hamile kalabilir mi kürtajdan sonra bir de bana doktor içerisi çok enfekte olmuş dedi içerisi yapış yapış dedi çok korktum
İnşallah canm xok sağol ya 1 kutu antibiyotik vermiş ama içinde sadece 3 hap var ne işe yarıcaj ben de anlamadım2 kez kürtaj oldum ben canm 2. Den hemen sonra hamile kaldım inşallah sende öyle olursun bu süreçte ilacını falan düzenli kullan geçsin enfeksiyon. geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Öyle düşünmeyin. 3 adet yeterli demek ki firma o şekilde paketlemiş satıyor.İnşallah canm xok sağol ya 1 kutu antibiyotik vermiş ama içinde sadece 3 hap var ne işe yarıcaj ben de anlamadım
Cok gecmis olsun.Kürtaj anında ağrı acı oldu mu?Anestezisiz olmus.Enfeksiyon antibiyotikle gecer ,gecmezse doktor zaten gerekeni yapar iciniz rahat olsun.Cok gecmis olsunİnşallah canm xok sağol ya 1 kutu antibiyotik vermiş ama içinde sadece 3 hap var ne işe yarıcaj ben de anlamadım
Anestezi olmadan nasıl olcak bilmiyorum ama geçmiş olsun umarım ağrısız atlatırsınDoktor anestezi olmaması senin için daha iyi 9 haftalık bebeğim anestezi siz alcaklar çok korkuyorum çok acı cekermiyim bilmiyorum yaşayan varmi
Düşük mü yaptınız kese ve değerler nasıldı acaba Rabbim sabırlar versin benim de riskim varDoktor anestezi olmaması senin için daha iyi 9 haftalık bebeğim anestezi siz alcaklar çok korkuyorum çok acı cekermiyim bilmiyorum yaşayan varmi
Çok şükür biraz ağrım var sadece kese çok duzgundu değerlerim de iyidi bı sıkıntı yoktu fakat kalp atışı olusmamisti. Rabbim size yaşatmasın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah çok zor çok...Düşük mü yaptınız kese ve değerler nasıldı acaba Rabbim sabırlar versin benim de riskim varinşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrardan
inşallah iyisindir
Amin inşallahÇok şükür biraz ağrım var sadece kese çok duzgundu değerlerim de iyidi bı sıkıntı yoktu fakat kalp atışı olusmamisti. Rabbim size yaşatmasın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah çok zor çok...
Geç görünmüştü fakat 8+3 olmuştum 2 doktor da sağlıklı değil dedi vajinal ultrason yaptılar ordan bile hiç ses gelmedi mecbur almak zorunda kaldılarAmin inşallahkaç haftalıktın bi kaç Dr a göründün mü senin kese geç gözükmüştü geç döllenme olabilirdi değil mi
Anladım canım çok geçmiş olsunGeç görünmüştü fakat 8+3 olmuştum 2 doktor da sağlıklı değil dedi vajinal ultrason yaptılar ordan bile hiç ses gelmedi mecbur almak zorunda kaldılar
Allah razı olsun canm inşallah sıkıntısız atlatırsın bitirirsin hamileliğini sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah hayırlı evlat olsun :) çok teşekkür ederim duaniza gerçekten ihtiyacım var özellikle tanımadığımiz insanların duası daha içten ve samimi olur. Rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen anne olmayı hak eden herkese. İnşallah bende bu zorlu günleri bı an önce atlatır ve sağlıklı bir şekilde gebe kalırım Âminn:)Çok geçmiş olsun vardır herşey de bi hayır allah sizi korusun en önemlisi yine olur canım benim 14 haftskuj gebeyim duam seninle.