Kızlar şimdi kürtaja alacaklar çok korkuyorum

Geçmiş olsun nasıl siniz durumunuz nedir iyisinizdir inşallah

Canım hamile kalabilir mi kürtajdan sonra bir de bana doktor içerisi çok enfekte olmuş dedi içerisi yapış yapış dedi çok korktum
2 kez kürtaj oldum ben canm 2. Den hemen sonra hamile kaldım inşallah sende öyle olursun bu süreçte ilacını falan düzenli kullan geçsin enfeksiyon. geçmiş olsun

2 kez kürtaj oldum ben canm 2. Den hemen sonra hamile kaldım inşallah sende öyle olursun bu süreçte ilacını falan düzenli kullan geçsin enfeksiyon. geçmiş olsun
İnşallah canm xok sağol ya 1 kutu antibiyotik vermiş ama içinde sadece 3 hap var ne işe yarıcaj ben de anlamadım

İnşallah canm xok sağol ya 1 kutu antibiyotik vermiş ama içinde sadece 3 hap var ne işe yarıcaj ben de anlamadım
Cok gecmis olsun.Kürtaj anında ağrı acı oldu mu?Anestezisiz olmus.Enfeksiyon antibiyotikle gecer ,gecmezse doktor zaten gerekeni yapar iciniz rahat olsun.Cok gecmis olsun

Doktor anestezi olmaması senin için daha iyi 9 haftalık bebeğim anestezi siz alcaklar çok korkuyorum çok acı cekermiyim bilmiyorum yaşayan varmi
Düşük mü yaptınız kese ve değerler nasıldı acaba Rabbim sabırlar versin benim de riskim var 😔 inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrardan 🤲🏻 inşallah iyisindir

Düşük mü yaptınız kese ve değerler nasıldı acaba Rabbim sabırlar versin benim de riskim var 😔 inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın tekrardan 🤲🏻 inşallah iyisindir
Çok şükür biraz ağrım var sadece kese çok duzgundu değerlerim de iyidi bı sıkıntı yoktu fakat kalp atışı olusmamisti. Rabbim size yaşatmasın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah çok zor çok...

Çok şükür biraz ağrım var sadece kese çok duzgundu değerlerim de iyidi bı sıkıntı yoktu fakat kalp atışı olusmamisti. Rabbim size yaşatmasın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah çok zor çok...
Amin inşallah 🤲🏻 kaç haftalıktın bi kaç Dr a göründün mü senin kese geç gözükmüştü geç döllenme olabilirdi değil mi

Geç görünmüştü fakat 8+3 olmuştum 2 doktor da sağlıklı değil dedi vajinal ultrason yaptılar ordan bile hiç ses gelmedi mecbur almak zorunda kaldılar
Anladım canım çok geçmiş olsun 😔 Rabbim yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌻

Çok geçmiş olsun vardır herşey de bi hayır allah sizi korusun en önemlisi yine olur canım benim 14 haftskuj gebeyim duam seninle.

Çok geçmiş olsun vardır herşey de bi hayır allah sizi korusun en önemlisi yine olur canım benim 14 haftskuj gebeyim duam seninle.
Allah razı olsun canm inşallah sıkıntısız atlatırsın bitirirsin hamileliğini sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah hayırlı evlat olsun :) çok teşekkür ederim duaniza gerçekten ihtiyacım var özellikle tanımadığımiz insanların duası daha içten ve samimi olur. Rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen anne olmayı hak eden herkese. İnşallah bende bu zorlu günleri bı an önce atlatır ve sağlıklı bir şekilde gebe kalırım Âminn:)

Back
X