Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu kahve yada siyah tutarmı o rengin üstüne ? bende yapıcamda alttaki sarıları kapatırmı ?
sunu en basta soleyımkı buraya koydugun resımlerden yada bu zamana kadar boyattıgın saclarıdan en ıyısı sıyah durmus canım dıger renkler kotu degıl ama yuzune gıtmemeıs sıyah degılde daha alımlı ve havalı renkler deneyebılrısın burdakıler sadece koydugun resımler ıcerısınden secıp sıyah dıyorlar senın dıger secımlerın yanlıs olmus bence baska hos renklerde deneyebılırsın dıye dusunuyorum ben yanlıs mıyım bana katılan varmı arkıler
Eki Görüntüle 251571 Eki Görüntüle 251568 Eki Görüntüle 251569 Eki Görüntüle 251570
siyaha dönmelimiyim sizce ?![]()
sıyaha mı donceksın yaa barı koyu kahve yap o kadar soledım sana
bugün boyucam saçımı koyu renge kızlar sonucu resimli bi şekilde bildiririm sizlere..fikirleriniz için teşekkürlerr![]()
bugün boyucam saçımı koyu renge kızlar sonucu resimli bi şekilde bildiririm sizlere..fikirleriniz için teşekkürlerr![]()