Kızlar siz bilirsiniz ! bir yardım edermısınız?

Kızlar merhaba ınternete alıswerıs yapıcam ama oncelıkle fıkrınızı almak ıstıyorum.

Nette sehır fırsatları sıtelerı var

Orn
1 bolge 8 seans 500 tl yerıne 27
2 bolge 8 seans 800 tl yerıne 30
3 bolge 8 seans 1300 tl yerıne 39 tl

Ya da 27 seans. Cılt bakımı 15 tl yazıyor

Hıc bu tıp uygulamalar gıdıp memnun kaldınız mı

Cilt bakımı gibi uygulamaları bilmediğiniz yerlerde bu kadar ucuza yaptırmanızı tavsiye etmem.

Kullandıkları ürünlerin markasıison kullanma tarihi ve güvenilirliği çok önemli.

Bu fırsatı sunan güzellik merkezini önceden biliyor ve güzveniyorsanız deneyebilirsiniz ama.

Cilt bakımı gibi uygulamaları bilmediğiniz yerlerde bu kadar ucuza yaptırmanızı tavsiye etmem.

Kullandıkları ürünlerin markasıison kullanma tarihi ve güvenilirliği çok önemli.

Bu fırsatı sunan güzellik merkezini önceden biliyor ve güzveniyorsanız deneyebilirsiniz ama.

Yanı bır arkıdasım cok ıyı bır yerde agdaya komple 100 tl fılan mı neymıs 15 tl yaptırdı oda netten aldı cok gusel fılan dedı artık herp burdan alıcam dedıde alsam mı almasammı kararsız kaldım

Bence hiç denemeyin bile.
Arkadaşım da böyle bir fırsatın çok uygun olduğunu,memnun kalacağını umdu ama sonuç hüsran.
Zaten fiyatlarda uçurum var,zarara girer yapan kişiler. Mutlaka altında bir şeyler vardır.
Arkadaşımın gittiği yerde hijyen sıfırdı.
Yine de siz bilirsiniz, belki de iyi sonuç alırsınız.
Bilemedim.

cilt bakımı-lazer-epilasyon vs uygulamaları asla bilinmedik tavsiye edilmeyen yabancı yerlerde sakın yaptırmayın..
forumda bir arkadaş haşat olmuş bacaklarını göstermişti.. aman diyelim.. sakın ha sakın

cilt bakımı-lazer-epilasyon vs uygulamaları asla bilinmedik tavsiye edilmeyen yabancı yerlerde sakın yaptırmayın..
forumda bir arkadaş haşat olmuş bacaklarını göstermişti.. aman diyelim.. sakın ha sakın

Ayyyyy cıdddemısınız ya cok korktum bak sımdı ole bakıorm halen ama ıcıme sınmedı

Ben de internetten böyle konularda alış veriş yapma taraftarı değilim. Ancak bahsi geçen siteden kuaförlük hizmeti alan ve memnun kalan arkadaşım var.

Ben de internetten böyle konularda alış veriş yapma taraftarı değilim. Ancak bahsi geçen siteden kuaförlük hizmeti alan ve memnun kalan arkadaşım var.

Tsekkur ederım accık fıkırlerım degıstı benım arkadasımda memnun ama bılemıorm genede

ben yapıyorum ara sıra cilt bakımı,kavitasyon, çin masajı vs vs yaptırdım bişiler ama aldığım yere önem verdim tabiki sadece ucuz diye gitmedim oraya. İnternetten satış yaparak onlarda reklam yapıyorlar sonuçta, bilindik,duyulmuş,güvenilir yerlerde çıkıyor orlara

ben cilt bakımı almıştım 4 seans, gittim, çok memnun kaldım. Yeri önce internetten araştırıp öyle satın almıştım ama, kötü bir yer değildi.
Masaj alıyorum devamlı ben de, ama bilinmeyen yerlerden değil. otellerin spa merkezleri düşüyor, oralardan alıyorum sadece..

bence sizde önce internetten bakıp satın alacağınız yeri araştırın, beğenirseniz alın.

kötü sonuçlarr olabilir
hiç riske atmayın
Bildiğiniz güvendiğiniz yerlere gidin

kızlar tavsiye ettginiz güvenilir siteler varsa paylaşır mısınız ben hospıtalyumdan almıştım hala devam ediyor tek bölge memnun kalırsam yine alıcam

Tesekkurler bayanlar en ıyısı bende sızın gbı arastırarak gıtmek daha ıyı olucagı kaanatındeyım herkese cok tesekkuler yardımınıznıcın :54:optum[/B]

Back
X